Izrada web stranica

Dizajn i izrada web stranica, SEO optimizacija

Početna stranica » Izrada web stranica

Insieme nudi uslugu izrade web stranica za sve koji žele da njihova tvrtka ili usluga budu prisutni na internetu – mediju koji je dostupan u cijelom svijetu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Naš tim pravovremeno može ispuniti sve vaše zahtjeve, od ideje do najmanjeg detalja.

Konstantnim praćenjem novih trendova u web dizajnu i novih tehnologije izrade internet stranica, za Vas uvijek možemo preporučiti najbolja rješenja. Specijalizirani smo za usluge internet marketinga uključujući web dizajn rješenja, programiranje, mobilne web stranice, grafički dizajn i SEO optimizaciju.

Od ideje do realizacije

Realiziramo Vaše zahtjeve od ideje do najmanjeg detalja, uz poštivanje dogovorenih rokova izrade web stranica.

Naše usluge

Svojom web stranicom možete prezentirati bilo koji od svojih proizvoda ili usluga putem slika, teksta i video zapisa, a vaše klijente i poslovne partnere informirati o svom poslovanju, ostavljajući dojam suvremenosti Vaše tvrtke, djelatnosti ili usluge.

Web stranice su važne zbog:

  • Jeftinijeg i efikasnijeg poslovanja
  • Poboljšanja kvalitete usluga
  • Stvaranja novih baza korisnika

Prije početka izrade web stranica, sa svakom zainteresiranom strankom, obavit ćemo konzultacije. Od Vas prikupljamo sve potrebne informacije, slike, kataloge i cjenike o proizvodima i uslugama, te se ćemo zajedno s Vama osmisliti vizualni indetitet Vašeg web sitea. Ukoliko nemate već svoju osmišljenu ideju kako bi vaš web design trebao izgledati mi Vam nudimo dizajnerska rješenja – za Vas ćemo osmisliti i kreirati jedinstven i prepoznatljiv web design. Kako bi i klijenti bili uključeni u sam proces izrade web stranica oni imaju mogućnost u svakom trenutku pregledati dizajn i objavljene sadržaje kako bi mogli sugerirati promjene na istom.

Zatražite ponudu

Responsive web design

Responsive web design (RWD) je pristup prilikom dizajniranja web stranica, kako bi se one mogle prikazivati na svim uređajima – stolnim računalima, laptopima, pametnim telefonima i tabletima.

Web site napravljen u RWD tehnologiji adaptira raspored elemenata kako bi se prikaz stranice prilagodio veličini zaslona pojedinog uređaja. Kako je broj korisnika interneta putem tableta i pametnih telefona je u stalnom porastu, u današnje vrijeme vrlo je važno imati stranicu koja će se brzo učitavati i jasno prikazivati na njihovim uređajima.

Osim navedenog, web stranice koje koriste ovakav dizajn u pravilu imaju i bolji rezultat u tražilicama, od onih stranica koje koriste klasični dizajn.

Izrada responzivnih web stranica

SEO optimizacija

Cilj SEO optimizacije je da vaša stranica ima što bolji ranking  na tražilicama, što rezultira većoj posjećenosti. Svi naši projekti su  SEO optimizirani za sve najvažnije internet tražilice (Google, Bing, Yahoo). Posebnu pozornost dajemo da vaša web domena, struktura, sadržaj, način kodiranja, imena dokumenata, korištenje ključnih riječi na internet stranici budu prilagođeni da bi se ostvario što bolji rezultat na internet tražilicama.

Mnogi naši projekti se nalaze među prvim rezultatima pretraživanja na Google tražilici kada se koriste  fraze ili ključne riječi koje su zadane kao cilj SEO optimizacije.

 

Google Logo
Yahoo logo
Bing Logo