Insieme nudi uslugu izrade web stranica za sve koji žele da njihova tvrtka ili usluga budu prisutni na internetu – mediju koji je dostupan u cijelom svijetu 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu. Naš tim pravovremeno može ispuniti sve vaše zahtjeve, od ideje do najmanjeg detalja.

Konstantnim praćenjem novih trendova u web dizajnu i novih tehnologije izrade internet stranica, za Vas uvijek možemo preporučiti najbolja rješenja. Specijalizirani smo za usluge internet marketinga uključujući web dizajn rješenja, programiranje, mobilne web stranice, grafički dizajn i SEO optimizaciju.

Od ideje do realizacije

Realiziramo Vaše zahtjeve od ideje do najmanjeg detalja, uz poštivanje dogovorenih rokova izrade web stranica.

Kao vaš strateški partner, naš zadatak je kreiranje vašeg digitalnog identiteta. Svakom klijentu pristupamo individualno kako bi uzeli u obzir sve vaše zahtjeve i kreirali web stranicu koja će biti unikatna, vizualno ugodna i zanimljiva za posjetitelje.

Svi naši projekti su optimizirani za internet pretraživače kako bi postigli što bolje rezultate prilikom pretraživanja, i na taj način privukli što veći broj potencijalnih klijenata.

 Naše usluge:

Svojom web stranicom možete prezentirati bilo koji od svojih proizvoda ili usluga putem slika, teksta i video zapisa, a vaše klijente i poslovne partnere informirati o svom poslovanju, ostavljajući dojam suvremenosti Vaše tvrtke, djelatnosti ili usluge.

Zašto je važno imati web stranicu?

  • Jeftinijeg i efikasnijeg poslovanja
  • Poboljšanja kvalitete usluga
  • Stvaranja novih baza korisnika
  • Nadziranja promotivnih i marketinških aktivnosti
Zatražite ponudu

Prije početka izrade web stranica, sa svakom zainteresiranom strankom, obavit ćemo konzultacije. Od Vas prikupljamo sve potrebne informacije, slike, kataloge i cjenike o proizvodima i uslugama, te se ćemo zajedno s Vama osmisliti vizualni indetitet Vašeg web sitea. Ukoliko nemate već svoju osmišljenu ideju kako bi vaš web design trebao izgledati mi Vam nudimo dizajnerska rješenja – za Vas ćemo osmisliti i kreirati jedinstven i prepoznatljiv web design.

Najnoviji radovi:

Permalink

Navigacijska elektronika

Permalink

Obruč – Građevinski materijali

Permalink

Biser – Praonica rublja

Permalink

Facebook stranica – Vidi Više

Promoviranje smještaja na internetu

A i za sve iznajmljivače privatnog smještaja nudimo izradu Internet stranica za oglašavanje smještaja, apartmana, soba i ostalih turističkih objekata i usluga na internetu.

Responsive web design

Responsive web design (RWD) je pristup prilikom dizajniranja web stranica, kako bi se one mogle prikazivati na svim uređajima – stolnim računalima, laptopima, pametnim telefonima i tabletima.

SEO optimizacija

Cilj SEO optimizacije je da vaša stranica ima što bolji ranking  na tražilicama, što rezultira većoj posjećenosti. Svi naši projekti su  SEO optimizirani za sve najvažnije internet tražilice (Google, Bing, Yahoo). Posebnu pozornost dajemo da vaša web domena, struktura, sadržaj, način kodiranja, imena dokumenata, korištenje ključnih riječi na internet stranici budu prilagođeni da bi se ostvario što bolji rezultat na internet tražilicama.

Mnogi naši projekti se nalaze među prvim rezultatima pretraživanja na Google tražilici kada se koriste  fraze ili ključne riječi koje su zadane kao cilj SEO optimizacije.

Google Logo flatLogo YahooBing Logo