Nibbler je besplatan servis za testiranje web stranica koji pokriva 10 ključnih elementa uključujući SEO optimizaciju, pristupačnost i integraciju s društvenim mrežama.

Nibbler - početna stranica

Nibbler koristi Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-GB; rv:1.9.1.3) Gecko/20090824 Firefox/3.5.3 agent, no ne može se reći da se radi o klasičnom web botu, no ni o klasičnom web pretraživaču. Nibbler nema utjecaja na statistike posjećenosti stranice, pa ga možete koristiti kad god vam treba.

Osim gore navedenih elementa ovaj servis uključuje izvješće o naslovima stranice (Title tag), dolaznim (Incoming) poveznicama, formatu url-ova, svježini novih sadržaja, povezanosti s Google Analytics alatom, kako se stranica prikazuje na mobitelima ili tabletama, informacije o starosti domene, informacije o kvaliteti koda, izvješće o popularnosti stranice – odnosno s svim bitnim stavkama da bi se neka stranica prikazivala što bolje u rezultatima pretrage.

Za razliku od ostalih sličnih alata poput Ahrefs-a ili Majestic-a , koji posjetiteljima daju mogućnost provjere jednog sitea dnevno, Nibbler je trenutno potpuno besplatan. Servisu možete pristupiti na ovoj adresi.