Ako imate problem na Vašem kompjuteru naš servis PC računala i laptopa Split stoji Vam na raspolaganju.  U ponudi imamo  usluge održavanja računalnih operativnih sustava, informatičke opreme kao kompletnu IT podršku za tvrtke i obrte u vašem uredu ili poslovnom prostoru.

Kome je namijenjena ova usluga?

Usluga je namijenjena isključivo poslovnim korisnicima putem ugovora o održavanju opreme kojima pružamo tehničku podršku za vaša računala, servere, radne stranice i mreže.  Naši iskusni tehničari mogu dijagnosticirati i riješiti širok spektar problema na računalu, a naš cilj je da klijentima omogućimo zdrave i učinkovite računalne sustave po povoljnim cijenama.

Za vas nudimo brzu i pouzdanu uslugu kako bi i vaše računalo ili laptop bili  spremni za rad u vrlo kratkom vremenskom roku. Računalni sustavi su u današnje vrijeme ključni za vašu produktivnost i tijek rada a mi smo tu da uklonimo bilo kakve kvarove.

Usluge Servisa PC računala:

  • Optimiziranje rada računala

  • Dijagnostika

  • Podešavanje pristupa Internetu

  • Uklanjanje virusa i malwarea

  • Backup podataka

  • Računalne mreže

Optimiziranje rada računala

Računalima trebaju redoviti pregledi operativnog sustava kako bi se osigurali da se rade brzo i učinkovito. Optimiziramo i ubrzavamo rad Vašeg PC računala podešavanjem registra, čišćenjem nepotrebnih datoteka i programa koji se pokreću prilikom pokretanja operativnog sustava. Korištenjem raznih softverskih rješenja provjeravamo i popravljamo probleme koje mogu utjecati na performanse vašeg kompjutera. Podešavanjem postavki operativnog sustava poboljšati ćemo brzinu i pouzdanost te time poboljšati performanse računala.

Dijagnostika

Računalnu dijagnostiku vršimo putem najnovijeg softwarea, putem kojeg možemo kontrolirati rad operativnog sustava, instaliranih programa, temperaturu i ispravnost komponenti u vašem računalu. Putem računalne dijagnostike možemo detektirati kvar na vašem računalu ili laptopu kako bi vam mogli predložiti najbolje riješenje.

Uklanjanje virusa i malwarea

Računalo Vam radi sporo, ne otvara Vam internet stranice ili ne možete ostvariti vezu s internetom – možda u Vašem računalu imate virus ili malware. Ukoliko i Vi sumnjate da je vaše računalo zaraženo navedenim obratite se našem PC servisu računala. Mi ćemo vam otkloniti sve kvarove proizašle od napada virusa i malwarea, instalirati potrebne zakrpe. Vaše će računalo biti zaštićeno od budućih napada virusa, trojanaca, malwarea i ostalih zloćudnih programa.

Podešavanje pristupa Internetu

Ukoliko ste se i vi odlučili postati korisnikom najglobalnije mreže na svijetu ili imate probleme s spajanjem na internet mi vam možemo pomoći u tome. Podešavamo sve vrste pristupa internetu: ADSL , kabelski internet, WLAN, mobilni internet

Backup  podataka

Na Vašem računalu se može dogoditi kvar čvrstog diska (hard diska) ili napad virusa pa da ti podaci nepovratno budu izgubljeni. Kontaktirajte nas ako na Vašem računalu ili laptopu imate bitne dokumente i slike, a potrebno vam je trajno spremiti te podatke. Također, vršimo uslugu backupa podatka na cloud servise kako bi vam podaci bili dostupni s bilo kojeg uređaja. Ovakav online backup podataka je najsigurnije riješenje jer se svi podaci kopiraju putem sigurne internet veze koja je zaštićena lozinkom za dodatnu sigurnost. Istovremeno vaši podaci su vam uvijek na dohvat ruke jer im možete pristupiti s bilo kojeg računala ili mobilnog uređaja.

Mreže

Računalne mreže omogućavaju međusobnu komunikaciju uređaja unutar ureda kao i njihovo povezivanje s internetom. Za naše klijente nudimo ugradnju i održavanje mrežne opreme kako bi vaše poslovne aplikacije radile na maksimalnim performansama.

PC Servis Split - Usluge