Star System je tvrtka za produkciju eventa koja pruža vrhunske usluge u području profesionalne rasvjete, zvuka, video produkcije, pozornice te iznajmljivanja opreme.

Tvrtka je osnovana prije 25 godina, s jasnim fokusom na rasvjetnoj umjetnosti i dizajnu. Kroz godine su postali su jedna od najiskusnijih AV tvrtki u Dalmaciji.

Bez obzira jeste li u potrazi za impresivnom rasvjetom koja će oživjeti prostor, besprijekornim zvukom koji će dirnuti srca vaše publike, profesionalno produciranim video sadržajem ili dojmljivom pozornicom koja će privući pažnju svakog gledatelja, Star System će vašim događajima udahnuti  život.  S tehnološki naprednom opremom i kreativnim rješenjima, vaši događaji bit će nezaboravni i ostavit će snažan dojam na publiku.

Za Star System smo napravili novu web stranicu uz korištenje Elementor dodatka za WordPress koji nam je omogućio da web stranica bude vizualno privlačna kao i fleksibilnost i brzinu u uređivanju sadržaja na stranici, što će nam pomoći da ostanemo u koraku s promjenama i nadogradnjama.

Tehnologije: WordPress CMS, responzivni web dizajn, HTML, JavaScript, Elementor, višejezičnost