Turistička agencija “Turistički info Vela Luka” specijalizirana je za najam automobila, brodova i skutera, kao i prijevoz putnika. Ova agencija pruža sve što je potrebno za nezaboravno istraživanje otoka.

Naš tim je stvorio modernu i funkcionalnu WordPress CMS web stranicu koristeći moćan alat Fusion Builder. Ovaj dodatak omogućio nam je prilagodbu web stranice kako bi udovoljila svim potrebama i željama našeg klijenta.

Jedna od ključnih značajki ove web stranice je njezina višejezična sposobnost. Web stranica je dostupna na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, što omogućava korisnicima diljem svijeta jednostavan pristup informacijama i uslugama agencije. Ovaj pristup također pridonosi boljem rangiranju na tražilicama, povećavajući vidljivost agencije i privlačeći veći broj posjetitelja.

U suradnji s “Turistički info Vela Luka”, stvorili smo web stranicu koja odražava ljepotu i raznolikost otoka Korčule, olakšavajući korisnicima planiranje putovanja i samopouzdano rezerviranje usluga.

Tehnologije: WordPress CMS, responzivni web dizajn, PHP, HTML, Fusion Builder, WPML