CMS web stranice

Početna»CMS Web stranice

CMS sustavi za samostalno upravljanje sadržajem

U ponudi imamo CMS web stranice bazirane na WordPress CMS sustavu  za samostalno upravljanje sadržajem, kojim sami na jednostavan način možete vršiti brze izmjene ili brisanje postojećih, kao i dodavanje novih sadržaja na Vašoj internet stranici.  Ovakav sustav može se prilagoditi svim klijentovim potrebama i željama tako da svaki klijent dobiva originalan proizvod.

Samom  sustavu pristupate putem vašeg web preglednika. Administracijsko sučelje je pregledno i jednostavno za korištenje, a  zaštićeno je korisničkim imenom i lozinkom. Administraciju može imati vršiti i više administratora različitih ovlasti.  Korištenjem CMS-a eliminira se potreba plaćanja ažuriranja sadržaja web stranice jer pomoću CMS-a to možete raditi u potpunosti samostalno.

WordPress CMS sustav sadrži vrlo jednostavno i intuitivno sučelje omogućava jednostavnu izmjenu svih sadržaja na Vašim stranicama. Svi tekstovi se mogu dodavati i mijenjati pomoću tekst editora na način kako ste to navikli radeći u Microsoft Wordu i sličnim tekstualnim editorima.

Isto vrijedi za dodavanje medijski datoteka poput slika i .PDF kataloga koji se na jednostavan način umeću u web stranicu putem upravitelja medijskih datoteka.

Koliko je ovaj sustav popularan govori činjenica da trenutno oko 65 % CMS web stranica je bazirano upravo na WordPressu. I popularni svjetski brandovi su prepoznali mogućnosti ovog sustava. CNN, Forebes, Sony, Reuters, Ebay, GM su samo neki od poznatih svjetskih tvrtki koji koriste WordPress platformu na svojim korporativnim stranicama.

Zatražite ponudu za izradu CMS web stranice

Značajke CMS Sustava

 • jednostavno uređivanje sadržaja putem  WYSIWYG editora
 • optimiziran za internet tražilice
 • podrška za višejezičnost

 • teme prilagođene vašoj djelatnosti
 • komentari gostiju / korisnika
 • velik broj dodataka

 • bez troškova ažuriranja sadržaja

 • različita prava administratora

Započnimo razgovor

  Kontakt podaci prikupljeni putem ovog formulara će se koristiti isključivo za slanje odgovora na vaš upit.
  Više o ovome pročitajte u Pravilima privatnosti.