CMS web stranice

U ponudi imamo CMS web stranice bazirane na WordPress CMS sustavu za samostalno upravljanje sadržajem, kojim sami na jednostavan način možete vršiti brze izmjene ili brisanje postojećih, kao i dodavanje novih sadržaja na Vašoj internet stranici.

CMS sustavi za samostalno upravljanje sadržajem

Ovaj sustav je prilagodljiv svim potrebama i željama kako bi svaki klijent dobio jedinstveni proizvod. CMS web stranice omogućuju korisnicima da se usredotoče na postavljanje sadržaja, umjesto da gube vrijeme na tehnološke detalje i programiranje. Idealno su rješenje za obrte, male i srednje tvrtke koji mogu objavljivati vijesti, blog članke, uređivati cijene, dodavati fotografije na svojim web stranicama.

Sustavu se pristupa putem web preglednika, a administracijsko sučelje je jednostavno za korištenje i zaštićeno korisničkim imenom i lozinkom. Više administratora različitih ovlasti može obavljati administraciju , a korištenjem CMS-a eliminira se potreba za plaćanjem ažuriranja sadržaja web stranice jer to možete obaviti samostalno

WordPress CMS sustav nudi jednostavno i intuitivno sučelje koje olakšava uređivanje sadržaja na vašim stranicama. Tekstove možete dodavati i mijenjati koristeći tekst editor, slično kao u Microsoft Wordu. WordPress se koristi za razne vrste web stranica, poput blogova, vijesti, online trgovina i stranica za male i srednje tvrtke.

Poboljšajte funkcionalnost vaše web stranice uz veliki izbor dodataka dostupnih na WordPressu. Bilo da vam treba rješenje za e-trgovinu, katalog proizvoda ili kalendar s rezervacijama, uvijek postoji dodatak koji će zadovoljiti vaše potrebe i učiniti vašu stranicu dinamičnom i bogatom značajkama.

Upravljanje sadržajem je glavna značajka WordPressa jer ova platforma olakšava kreiranje, uređivanje i organizaciju sadržaja, omogućujući korisnicima da se fokusiraju na postavljanje materijala na svoju web stranicu bez poteškoća.

Koliko je ovaj sustav popularan govori činjenica da trenutno oko 65 % CMS web stranica je bazirano upravo na WordPressu. I popularni svjetski brandovi su prepoznali mogućnosti ovog sustava. CNN, Forebes, Sony, Reuters, Ebay, GM su samo neki od poznatih svjetskih tvrtki koji koriste WordPress platformu na svojim korporativnim stranicama.

Značajke CMS Sustava

  • jednostavno uređivanje sadržaja putem WYSIWYG editora

  • SEO optimiziran za internet tražilice

  • podrška za višejezičnost

  • teme prilagođene vašoj djelatnosti
  • komentari gostiju / korisnika
  • velik broj dodataka

  • bez troškova ažuriranja sadržaja

  • različita prava administratora