Marketing na društvenim mrežama (Social media marketing) je postala platforma koja je lako dostupna svima sa pristupom internetu. Ovakav način marketinškog oglašavanja pogodan je za razgovor, povezivanje i osjećaj zajedništva među članovima. Specijalizirani smo za izradu marketinških kampanja na društvenim mrežama kao što su Facebook, Instagram Twitter i  You Tube .

Zatražite ponudu za marketing na društvenim mrežama

Zašto je marketing na društvenim mrežama važan?

Social media marketing Vam omogućava prisan kontakt s korisnicima vaših usluga ili proizvoda. U našoj ponudi imamo izradu i vođenje marketinških kampanja na društvenim mrežama ovisno o vašim potrebama, uz posebnu pozornost na vaše brandove, proizvode ili usluge koje nudite, a nudimo i mogućnost integracije vaših CMS web stranica s profilima na društvenim mrežama

Društvene mreže su promijenile način na kojem ljudi se povezuju, međusobno dijele informacije i otkrivaju nove sadržaje. Koristeći ovu vrstu marketinga možete vašim klijentima prikazati svoje planove i što možete napraviti za njih, privući nove klijente preko postojećih dijeleći zanimljive sadržaje, odgovarati na pitanja  korisnika i izgraditi prisniji odnos s njima.

Započnimo razgovor

    Kontakt podaci prikupljeni putem ovog formulara će se koristiti isključivo za slanje odgovora na vaš upit.
    Više o ovome pročitajte u Pravilima privatnosti.