Marketing na društvenim mrežama

Naše usluge marketinga na društvenim mrežama stavljaju vaš brend u centar pažnje. Povezujemo vas s vašom publikom na načine koji stvarno funkcioniraju. Osvježite svoju prisutnost na društvenim mrežama uz našu stručnost.

Vođenje profila vaše tvrtke na društvenim mrežama

Marketing na društvenim mrežama (Social media marketing) je postala platforma koja je lako dostupna svima sa pristupom internetu. Ovakav način marketinškog oglašavanja pogodan je za razgovor, povezivanje i osjećaj zajedništva među članovima. Specijalizirani smo za izradu marketinških kampanja na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i You Tube.

Zašto je marketing na društvenim mrežama važan?

Social media marketing Vam omogućava prisan kontakt s korisnicima vaših usluga ili proizvoda. U našoj ponudi imamo izradu i vođenje marketinških kampanja na društvenim mrežama ovisno o vašim potrebama, uz posebnu pozornost na vaše brandove, proizvode ili usluge koje nudite, a nudimo i mogućnost integracije vaših CMS web stranica s profilima na društvenim mrežama.

Društvene mreže su promijenile način na kojem ljudi se povezuju, međusobno dijele informacije i otkrivaju nove sadržaje. Koristeći ovu vrstu marketinga možete vašim klijentima prikazati svoje planove i što možete napraviti za njih, privući nove klijente preko postojećih dijeleći zanimljive sadržaje, odgovarati na pitanja korisnika i izgraditi prisniji odnos s njima.

Naše usluge obuhvaćaju kreiranje i vođenje profila na navedenim društvenim mrežama od strategijskog planiranja, kreiranje sadržaja, vođenje kampanja i praćenje rezultata i analitika.