Održavanje web stranica

Naša usluga održavanja web stranica osigurava pouzdanost i brzinu vaše online prisutnosti. Naš stručni tim brine se za ažuriranja, performanse i sigurnost, dok vi nastavljate poslovati bez brige.

Tehničko održavanje web stranica

Sustavi na kojima su bazirane web stranice, poput bilo kojeg softvera kojeg koristite, redovito dobivaju nove verzije u kojima se dodaju nove značajke i popravljaju razni sigurnosni problemi. Tehničko održavanje služi za poboljšanje stabilnosti kao i za zaštitu web stranice od virusa i ostalog zloćudnog softvera. Ova usluga uključuje ažuriranje WordPress sustava na najnoviju verziju softvera, backup sadržaja i baze podataka, ažuriranje tema i dodataka (plugina).

  • Ažuriranje sustava i sigurnosnih zakrpa: Programeri stalno rade na poboljšanju performansi, sigurnosti i funkcionalnosti sustava. Stoga redovito izdaju nove verzije softvera koje sadrže ispravke sigurnosnih propusta i drugih problema. Ažuriranje na najnoviju verziju je važno kako bi se održala zaštita od potencijalnih napada i zloupotreba.
  • Backup sadržaja i baze podataka: Redoviti backup (sigurnosna kopija) sadržaja web stranice i pripadajuće baze podataka je ključan kako bi se minimizirao rizik od gubitka podataka. Ako dođe do neočekivanog problema, poput hakiranja ili tehničke pogreške, backup omogućava brzu obnovu stranice na prethodno funkcionalno stanje.
  • Ažuriranje tema i dodataka: Tema određuje vizualni izgled stranice, dok dodaci dodaju različite funkcionalnosti. Programeri koji rade na razvoju tema i dodataka također redovito izdaju ažuriranja kako bi ispravili probleme, poboljšali kompatibilnost sa novim verzijama softvera te dodali nove značajke.

Ažuriranje sadržaja web stranica

Nakon završetka procesa izrade web stranica za naše klijente koji nemaju vremena ili potrebu samostalno ažurirati sadržaje na svojoj web lokaciji u ponudi imamo mogućnost ažuriranja sadržaja.  Ova vrijedna usluga omogućuje klijentima da se usredotoče na svoje poslovanje dok naš tim stručnjaka brine o svim aspektima održavanja njihove web stranice, osiguravajući da ona ostane svježa, relevantna i optimizirana za pretraživače (SEO).

Osim osnovnih promjena teksta i slika, naša usluga uključuje:

  • Izmjene cijena i ponuda: Redovito ažuriranje cijena i ponuda ključno je za informiranje korisnika o aktualnim promocijama i mogućnostima. Ovo pomaže održati povjerenje korisnika u kvalitetu i transparentnost poslovanja.
  • Umetanje PDF kataloga i tablica: Ako posjedujete kataloge, brošure ili tablice s informacijama, naš tim će se pobrinuti da se oni elegantno i funkcionalno unesu na stranicu. To olakšava pristup korisnicima do važnih informacija.
  • Izrada novih sadržaja: u slučaju da želite proširiti svoju prisutnost na webu novim sadržajem poput blogova, vijesti ili članaka, naš tim može kreirati relevantan i privlačan sadržaj koji će privući pažnju korisnika i tražilica.

Cijena usluge ažuriranja sadržaja i tehničkog održavanje web stranica iznosi 20 €/satu.