Održavanje web stranica

Naša usluga održavanja web stranica osigurava pouzdanost i brzinu vaše online prisutnosti. Naš stručni tim brine se za ažuriranja, performanse i sigurnost, dok vi nastavljate poslovati bez brige.

Tehničko održavanje web stranica

Sustavi na kojima su bazirane web stranice, poput bilo kojeg softvera kojeg koristite, redovito dobivaju nove verzije u kojima se dodaju nove značajke i popravljaju razni sigurnosni problemi. Tehničko održavanje služi za poboljšanje stabilnosti kao i za zaštitu web stranice od virusa i ostalog zloćudnog softvera. Ova usluga uključuje ažuriranje WordPress sustava na najnoviju verziju softvera, backup sadržaja i baze podataka, ažuriranje tema i dodataka (plugina).

Ažuriranje sustava i sigurnosnih zakrpa

Programeri stalno poboljšavaju performanse, sigurnost i funkcionalnost sustava CMS sustava i redovito izlaze nove verzije softvera s ispravkama sigurnosnih propusta i drugih problema. Važno je redovito ažurirati na najnoviju verziju kako biste održali zaštitu od mogućih napada i zloupotreba.

Backup sadržaja i baze podataka

Redovan backup (sigurnosna kopija) sadržaja web stranice i pripadajuće baze podataka ključan je za smanjenje rizika od gubitka podataka. Ako dođe do neočekivanog problema, kao što je hakiranje ili tehnička pogreška, backup omogućava brzu obnovu stranice na prethodno funkcionalno stanje.

Ažuriranje tema i dodataka

Tema određuje vizualni izgled stranice, dok dodaci dodaju različite funkcionalnosti. Programeri koji rade na razvoju tema i dodataka također redovito izdaju ažuriranja kako bi ispravili probleme, poboljšali kompatibilnost s novim verzijama softvera i dodali nove značajke.

Ažuriranje sadržaja web stranica

Nakon završetka procesa izrade web stranica za naše klijente koji nemaju vremena ili potrebu samostalno ažurirati sadržaje na svojoj web lokaciji u ponudi imamo mogućnost ažuriranja sadržaja. Ova usluga omogućuje klijentima da se usredotoče na svoje poslovanje dok se mi brinemo da vaša stranica bude redovno osvježena s novim sadržajima.

Izrada novih sadržaja

Možemo za vas kreirati nove sadržaje koji će privući pažnju posjetitelja. Bez obzira trebate li tekstualne članke, slike ili druge multimedijske elemente osigurati ćemo da vaša web stranica uvijek bude informativna i privlačna.
Kroz kreativni pristup, prilagođen vašim potrebama, nastojimo ojačati prisutnost vašeg brenda na internetu i povećati angažman korisnika.

Izmjene cijena i ponuda

Redovitim ažuriranjem ponuda i cijena na web stranici osiguravate da vaši kupci uvijek imaju pristup najnovijim informacijama o proizvodima i uslugama koje nudite.

Ovime gradite povjerenje među kupcima te ih potiče na češće posjećivanje vaše stranice. Osim toga, omogućava vam prilagodbu dinamičnim tržišnim uvjetima i brzu reakciju na promjene u potražnji ili konkurenciji.

Cijena usluge ažuriranja sadržaja i tehničkog održavanje web stranica iznosi 20 €/satu