Web stranica za apartmane, vile i kuće za odmor

Izrađujemo web stranice s modernim dizajnom koje omogućavaju posjetiteljima jednostavan pristup svim informacijama o vašem apartmanu, sobi, vili ili hotelu. Na taj način će odabrati upravo vašu smještajnu jedinicu za svoj odmor.

Treba vam kvalitetna web stranica za vaš privatni smještaj?

Mi smo agencija koja se specijalizirala za izradu web stranica koje ističu ljepotu i jedinstvenost vašeg smještaja. Nije bitno je li u pitanju luksuzna vila s prekrasnim pogledom ili udoban apartman u samom centru grada – svaki smještaj zaslužuje poseban pristup kako bi se istakle njegove posebnosti.

S našim bogatim iskustvom u izradi uspješnih web stranica za iznajmljivače i oglašavanje smještaja, nudimo različite pakete usluga za naše klijente. To uključuje jednostavne web stranice, CMS web stranice s mogućnošću samostalnog uređivanja sadržaja i kalendara popunjenosti smještajnih jedinica, te povezivanje vaše stranice s društvenim mrežama.

Naš stručni tim za dizajn i razvoj weba posvećen je pružanju personalizirane usluge kako bi vaša web stranica odražavala jedinstvenu ponudu vašeg smještaja.

Direktne rezervacije bez agencijskih provizija

Naše web stranice za vile i apartmane nisu samo lijepog izgleda, već su i vrlo praktične. Koristimo najnovije tehnologije kako bismo omogućili posjetiteljima jednostavno pregledavanje ponuda, brzu rezervaciju smještaja i lagan kontakt.

Osim privlačnog dizajna, posebnu pažnju posvećujemo korisničkom iskustvu, što olakšava cijeli proces bookiranja.  Posvetit ćemo se oblikovanju vizualnog identiteta vaše web stranice, pridržavajući se stila i estetike vašeg smještaja.

Primjeri web stranica za vile i apartmane

Prednosti vlastite web stranice

Kada imate vlastitu web stranicu s vlastitom domenom, stvarate profesionalan dojam o svojoj usluzi. Osim što ostavljate pozitivan dojam na posjetitelje, možete je promovirati putem različitih kanala kao što su posjetnice, letci, profili na društvenim mrežama ili newsletteri. Na taj način možete izbjeći dodatne troškove provizija ili godišnjih naknada za oglašavanje, jer će vaša web stranica biti korisna dugi niz godina.

Kada izrađujemo web stranice, posebnu pažnju posvećujemo SEO optimizaciji kako bi vaša stranica postigla što bolje rezultate prilikom pretraživanja na tražilicama.

Samostalno uređivanje sadržaja

Jedna od ključnih prednosti naše usluge je korištenje sustava za upravljanje sadržajem (CMS), što znači da imate potpunu kontrolu nad svojom web stranicom. Nakon što vam pružimo korisničko ime i lozinku, možete se prijaviti u sustav kad god to želite i samostalno upravljati sadržajem. Putem ovog sustava sami možete zatvoriti određeni termin,  promijeniti cijene ili  dodati nove fotografije u galeriju.

Uz to početna izrada web stranica u potpunosti je uključena u cijenu. Sve što od vas trebamo su materijali, podaci o objektu i fotografije. Mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo, prilagodivši dizajn vaše web stranice prema vašim željama.

Istaknite ljepotu vaše vile ili apartmana i olakšavajte rezervacije

Osigurajte veći broj direktnih rezervacija putem vlastite web stranice, bez troškova visokih provizija specijaliziranih portala.
web stranica na tabletu

Značajke web stranica za privatni smještaj

  • prilagođene potrebama iznajmljivača privatnog smještaja

  • podrška za više jezika

  • atraktivne fotogalerije
  • detaljan opis smještajnih jedinica

  • kontakt formular za rezervaciju smještaja

  • integracija Google karte
  • kalendar popunjenosti i rezervacija
  • SEO optimizacija