Web stranica za apartmane, vile i kuće za odmor

Za Vas radimo web stranice atraktivnog dizajna, koje posjetiteljima omogućavaju jednostavan pristup o svim informacijama vezanim za vaš apartman, sobu, vilu ili hotel, kako bi odabrali baš vašu smještajnu jedinicu prilikom odabira smještaja za odmor.

Izrada web stranica za iznajmljivače privatnog smještaja

Želite li vašu predivnu vilu ili udoban apartman predstaviti na najbolji mogući način? Insieme je agencija specijalizirana je za izradu web stranica koje će maksimalno istaknuti ljepotu i jedinstvenost vašeg smještaja.

Bez obzira radi li se o luksuznoj vili s panoramskim pogledom ili modernom apartmanu u samom srcu grada, mi razumijemo da svaka nekretnina zahtijeva individualni pristup kako bi se istakle njene posebnosti.

Imamo bogato iskustvo u kreiranju uspješnih web stranica za iznajmljivače i oglašavanje smještaja, a za naše klijente nudimo više vrsta paketa usluga – jednostavne web stranice, CMS web stranice s mogućnošću samostalnog uređivanja sadržaja i korištenje kalendara popunjenosti smještajnih jedinica, te integraciju vaše stranice s društvenim mrežama.

Naš tim stručnjaka za dizajn i razvoj posvećen je pružanju personalizirane usluge kako bi vaša web stranica odražavala jedinstvenu ponudu vašeg smještaja.

Kreirat ćemo vizualni identitet vaše web stranice temeljen na stilu i estetici vaše smještajne jedinice. Bez obzira na to je li riječ o raskošnoj vili s panoramskim pogledom ili modernom apartmanu u centru grada, naš cilj je da vaša web stranica prenese kvalitetu i eleganciju vašeg smještaja.

Funkcionalnost i korisničko iskustvo

Naše web stranice za vile i apartmane ne samo da izgledaju atraktivno, već su i iznimno funkcionalne. Koristimo najnovije tehnologije i alate za razvoj kako bismo osigurali da posjetitelji imaju jednostavan i intuitivan doživljaj prilikom pregledavanja ponude, rezervacije smještaja ili kontaktiranja.

Osim privlačnog dizajna, brinemo se i o korisničkom iskustvu, čineći cijeli proces jednostavnim i ugodnim.Mi ćemo osmisliti vizualni identitet vaše web stranice, uzimajući u obzir stil i estetiku vaše smještajne jedinice.

Bilo da se radi o luksuznoj vili s panoramskim pogledom ili modernom apartmanu u središtu grada, psigurati ćemo da web stranica odražava kvalitetu i eleganciju vašeg objekta.

Primjeri web stranica za vile i apartmane

Jedan od ključnih elemenata naših web stranica je responzivni dizajn. Sve stranice koje izrađujemo potpuno su prilagodljive svim uređajima, bez obzira radi li se o računalu, tabletu ili mobilnom telefonu.

Na taj način osiguravamo da vaša web stranica uvijek izgleda besprijekorno i pruža izvanredno korisničko iskustvo bez obzira na uređaj koji se koristi.

Prednosti vlastite web stranice

Vlastitom web stranicom s svojom domenom, stvarate profesionalan dojam o svojoj usluzi. Osim što ostavljate pozitivan dojam na goste, možete je promovirati putem različitih kanala kao što su posjetnice, letci, profili na društvenim mrežama ili newsletteri. Na ovaj način možete izbjeći dodatne troškove provizija ili godišnjih naknada za oglašavanje, jer ćete svoju web stranicu moći koristiti dugi niz godina.

Prilikom izrade web stranica posebnu pozornost obraćamo SEO optimizaciji vaše web stranice za tražilice kako bi vaša stranica postigla što bolji rezultat prilikom pretraživanja.

Ako želite promovirati svoj smještaj na internetu i privući više gostiju, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka za dizajn, razvoj i SEO spreman je pružiti vam podršku u stvaranju web stranice koja će istaknuti ljepotu i jedinstvenost vašeg smještaja.

Značajke web stranica za privatni smještaj

  • prilagođene potrebama iznajmljivačima smještaja
  • atraktivne fotogalerije
  • integracija Google karte
  • kalendar popunjenosti i rezervacija
  • SEO optimizacija

  • praćenje statistike posjeta web stranici Google Analytics