Cijena izrade web stranica

Cijena izrade web stranica

Izrada web stranica može biti ključan korak za uspjeh vaše tvrtke ili projekta. Cijena izrade web stranica ovisi o nekoliko faktora, ali ulaganje u kvalitetnu web stranicu ključno je za dugoročni uspjeh tvrtke. Ona pomaže privući ciljanu publiku, povećati prisutnost na internetu i poboljšati prodaju proizvoda ili usluga.

Koliko košta izrada web stranica?

Kada ste se jednom odlučili za izradu nove ili redizajn postojećih stranica sigurno vas zanima koliko to košta odnosno koja je točno cijena izrade web stranica? Na ovo pitanje utječe više čimbenika među kojima su najznačajniji broj pod-stranica, značajke i dodatne opcije.

Važno je da odredite ciljeve projekta i budžet kako biste mogli odabrati najbolje rješenje. Ovaj pristup će vam pomoći da bolje razumijete svoju ciljanu publiku i prilagodite sadržaj i funkcionalnosti web stranice prema njihovim specifičnim potrebama.

Prvi korak u definiranju cijene web projekta je razumjeti njegovu veličinu i opseg. To uključuje određivanje koliko će projekt imati pod-stranica, što će biti njezina svrha i koliko će vremena biti potrebno za njezinu izradu.

Nakon što se utvrdi osnovna veličina projekta, sljedeće pitanje koje treba razmotriti su karakteristike web stranice. Hoće li web stranica imati složene funkcionalnosti poput web trgovine, rezervacijskih sustava ili članstva? Svaka dodatna stavka povećava složenost projekta i cijenu.

Želite personaliziranu ponudu za izradu web stranica?
Slobodno nas nazovite na broj 091 300 30 12 i razgovarajte s nama. Također nas možete kontaktirati putem formulara ili e-maila kako biste otkrili što sve možemo napraviti za vas. Ako želite saznati više prije nego što zatražite ponudu, samo nastavite čitati!

Kreiranje sadržaja za web stranicu

Svi naši paketi uključuju potpunu brigu o vašim internet stranicama i kreiranje sadržaja – to znači pisanje teksta, digitalnu obradu slika i optimizaciju. Samo nam dostavite svoje materijale i fotografije putem e-maila, a ostalo prepustite nama jer na taj način nećete gubiti dragocjeno vrijeme na postavljanje sadržaja jer ćemo to obaviti umjesto vas.

Ako nemate vremena za redovito ažuriranje sadržaja, nudimo i uslugu održavanja web stranica. Sve će se sadržaje prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima i željama te ih ubaciti u moderno i pregledno dizajniranu web stranicu.

S obzirom na navedeno, molimo vas da nas kontaktirate kako bismo razgovarali o detaljima i mogli vam dati točan cjenik. Također, možemo vam poslati anketu putem e-maila koju možete brzo ispuniti, a na temelju nje ćemo moći precizno odrediti cijenu vašeg projekta.

Jedinstven pristup svakom klijentu

Banner s tekstom Pristupamo svakom projektu s posebnom pažnjom i pažljivo slušamo vaše zahtjeve

Izrada web stranica je ključna komponenta za uspješno poslovanje i prepoznatljivost na internetu. Danas kad konkurencija raste iz dana u dan, važno je da vaša internet stranica ne samo privuče posjetitelje, već ih zadrži i pretvori u lojalne klijente.

Bez obzira na vašu branšu, mi vam nudimo potpunu transparentnost u vezi s cijenama projekta te pristup koji je jedinstven za svakog klijenta i projekt. Naš cilj je osigurati da budete prisutni online na vrijeme i unutar zadanog budžeta.

Razumijemo da klijenti žele jasne informacije o cijenama izrade web stranica i drugih usluga. Bez obzira na vaše zahtjeve, obećavamo potpunu transparentnost. Nema skrivenih troškova ili neprijatnih iznenađenja. Naše cijene su jasne i precizne, tako da znate što možete očekivati.

Svaki klijent ima svoje specifične potrebe i preferencije i zato pristupamo svakom projektu s posebnom pažnjom i pažljivo slušamo vaše zahtjeve. Naš cilj je pomoći vam da donesete najbolje odluke koje će ispuniti sve vaše potrebe.

Znamo koliko je važno biti online na vrijeme. Naš tim će se pobrinuti da vaša web stranica bude napravljena u dogovorenom roku. Nećete morati brinuti o kašnjenjima ili produženim rokovima jer neovisno o vašem području poslovanja, mi smo partneri na koje možete računati.

O čemu ovisi cijena izrade web stranice

Vrsta i veličina

Prva važna točka je vrsta web stranice koju želite izraditi. Napraviti HTML stranicu, jednostavan blog ili prezentacijsku internet stranicu bit će manje zahtjevno i stoga povoljnije u usporedbi s izradom složenog web shopa.

Cijena izrade web stranice također ovisi o broju pod-stranica koje želite imati. Manje web lokacije s samo nekoliko pod-stranica bit će jeftinije, dok će web stranice s nekoliko desetaka pod-stranica zahtijevati više vremena za izradu. U većini slučajeva, agencije određuju cijenu prema broju pod-stranica.

Kvalitetan web dizajn

Banner 75% korisnika ocjenjuje vjerodostojnost tvrtke na temelju dizajna web stranice

Dizajn web stranice igra presudnu ulogu u privlačenju korisnika i stvaranju prvog dojma jer gotovo 90% posjetitelja će otići s web stranice ako je korisničko iskustvo (UX) loše.

Profesionalnim web dizajnom možete osigurati da vaša web stranica pruža najbolje moguće korisničko iskustvo i pretvori posjetitelje u kupce. Unikatan web dizajn, prilagođen brendu, može povećati prepoznatljivost i vrijednost vaše web stranice. Ako želite kvalitetan i estetski privlačan dizajn ili prilagođene grafičke elemente to će zahtijevati dodatni rad i resurse.

Responzivni dizajn

Responzivni web dizajn omogućava da se web stranica prilagodi različitim veličinama ekrana, što znači da će dizajneri morati pažljivo planirati i podesiti različite verzije stranice za desktop računala, laptope, tablete i mobilne uređaje. To može povećati troškove dizajna i razvoja web stranice u usporedbi s klasičnim dizajnom, ali će također poboljšati korisničko iskustvo i dosegnuti veći broj korisnika na različitim platformama.

SEO optimizacija

Banner s tesktom SEO optimizacija web stranica za poboljšanje vaše prisutnosti na internetu

Ako želite iskoristiti svoju investiciju u izradu web stranica, onda je pametan izbor dodati i usluge optimizacije za tražilice – SEO. Ako rangirate na prvoj stranici rezultata pretrage na Googleu time ćete povećati svoje konverzije i prihod jer 75% korisnika ostaje na prvoj stranici rezultata pretrage i ne troše svoje vrijeme na pretraživanje ostalih stranica.

Pisanje tekstova

Usluga pisanja teksta za web stranicu igra ključnu ulogu u privlačenju posjetitelja i zadržavanju njihovog interesa. Kvalitetno napisani tekstovi ne samo da informiraju vašu ciljanu publiku o proizvodima ili uslugama, već i poboljšavaju SEO.

Pisanje za web stranicu zahtijeva razumijevanje ciljanog tržišta, ključnih riječi i optimizacije sadržaja za tražilice. Kvalitetni tekstovi pomažu izgraditi povjerenje među posjetiteljima, potiču ih na akciju i doprinose uspjehu vašeg poslovanja.

Dodatne komponente

Dodatne funkcionalnosti poput online plaćanja, kalendara zauzetosti ili integracija chat servisa također mogu imati značajan utjecaj na cijenu vašeg web projekta.

Važno je razmotriti koje specifične dodatne funkcionalnosti su potrebne kako bi vaša web stranica odgovarala vašim poslovnim potrebama i ciljevima, a cijena projekta će se odrediti prema složenosti i obimu tih dodatnih funkcionalnosti.

Integracija CMS-a

Banner s tekstom CMS web stranice omogućuju korisnicima da se fokusiraju na stvaranje kvalitetnog sadržaja

Integracija CMS-a poput WordPressa omogućava vlasnicima mrežnih stranica da brzo i jednostavno ažuriraju sadržaje. Integracija CMS-a s web stranicom omogućava efikasno upravljanje sadržajem bez potrebe za dubokim tehničkim znanjem. Cijena integracije ovisi o izabranoj CMS platformi i složenosti, ali obično je pristupačna.

Višejezičnost

Ako planirate internetsku stranicu s višejezičnim sadržajem, važno je imati na umu da će to utjecati na cijenu projekta. Dodatni troškovi uključuju prijevode i prilagodbu sadržaja za svaki dodatni jezik koji želite uključiti. Integracija više jezika zahtijeva dodatno vrijeme i resurse, što će povećati ukupan budžet za izradu web stranice.

SSL certifikat

Jedan od ključnih elemenata sigurnosti web stranice je SSL certifikat. Cijena SSL certifikata može varirati ovisno o vrsti i pružatelju usluge. Besplatni SSL certifikati, kao što su oni koje pruža Let’s Encrypt, dostupni su za većinu web stranica.

Međutim, za visoku razinu sigurnosti i povjerenja korisnika, mnoge tvrtke odlučuju se za plaćene SSL certifikate. Cijene plaćenih certifikata kreću se od nekoliko desetaka do nekoliko stotina eura godišnje, ovisno o tipu certifikata i razini osiguranja.

Cjenik web usluga 2023

Banner s tekstom Izrada jedinstvenih web stranica prilagođenih svakom klijentu

Prezentacijske web stranice

Ova vrsta web stranica idealna je za one koji ne zahtijevaju česte promjene sadržaja. Prezentacijske web stranice obično se sastoje od 5-6 podstranica, uključujući Naslovnu stranicu, Proizvodi – usluge, O nama i Kontakt.

Rješenje koje pružamo predstavlja učinkovit način informiranja klijenata o vašim uslugama i proizvodima dok se dizajn može potpuno prilagoditi vašim specifičnim potrebama.

Naš paket usluga uključuje:

 • pisanje i postavljenje tekstova
 • digitalnu obradu i postavljanje fotografija
 • SEO optimizaciju
 • prilagođeni dizajn prema vašim potrebama
 • responzivni web dizajn
 • mobile-friendly stranice za pametne telefone
 • fleksibilan broj pod-stranica prema vašim zahtjevima
 • kreiranje atraktivnih foto galerija i slidera
 • praćenje statistike posjeta korištenjem Google Analytics alata
 • podršku za više jezika
 • izradu kontakt formulara
 • interaktivna Google karta
 • korištenje softvera otvorenog koda
 • osiguravanje SSL certifikata za sigurnu komunikaciju na web stranici

CIJENA od 399 € (3006.27 HRK)


CMS web stranice

Sustav za samostalno uređivanje sadržaja web stranice, za sve koji žele sami redovno ili povremeno ažurirati sadržaj. Putem CMS-a možete uređivati tekstove, postavljati fotografije ili dodavati nove članke i novosti. Idealno rješenje za poslovne web stranice, blogove, internetske portale jer omogućuju klijetima da ažuriraju sadržaje bez potrebe za programerskim znanjem.

Ovim sustavom možete upravljati raznim dodatnim opcijama poput uređivanja cijena, kalendara zauzetosti, web chata, upravljati korisnicima i njihovim ulogama.

Nudimo niz usluga koji obuhvaćaju:

 • pisanje i postavljenje tekstova
 • digitalnu obradu i postavljanje fotografija
 • SEO optimizaciju web stranice
 • prilagođeni dizajn prema vašim specifičnim potrebama
 • responzivni web dizajn
 • mobile-friendly stranice za pametne telefone
 • integraciju s društvenim mrežama za interakciju s publikom
 • kreiranje atraktivnih foto galerija i slidera
 • kontakt formular
 • Google kartu

Značajke CMS sustava:

 • jednostavan unos i upravljanje sadržajem
 • bez potrebe za redovitim održavanjem, jer možete samostalno uređivati sadržaj
 • napredno upravljanje korisnicima i pristup različitim razinama administratorskih ovlasti
 • intuitivno korisničko sučelje za jednostavno korištenje
 • fleksibilan broj pod-stranica prema vašim zahtjevima
 • rad sličan korištenju bilo kojeg programa za obradu teksta
 • administratorska hijerarhija za precizno upravljanje različitim administratorima
 • velik broj razvijenih modula i dodataka za proširenje funkcionalnosti
 • napredno upravljanje medijskim datotekama
 • modul za blog ili vijesti za ažuriranje s najnovijim informacijama
 • mogućnost komentiranja od strane posjetitelja
 • podrška za više jezika
 • upotreba softvera otvorenog koda za transparentnost i prilagodljivost
 • osiguravanje SSL certifikata za sigurnu komunikaciju na web stranici

CIJENA od 549 € (4136.44 HRK)


Web shopovi – internet trgovine

Sustavi za prodaju proizvoda ili usluga putem interneta su fleksibilna web shop rješenja za prodaju fizičkih proizvoda, digitalnih preuzimanja, usluga ili smještaja.

Kroz naša web shop rješenja bazirana na WooCommerce platformi, imate potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem. Na ovoj platformi možete jednostavno upravljati akcijama, kuponima, načinima dostave i plaćanja te koristiti napredne analitičke alate kako biste bolje razumjeli svoje kupce i prilagodili svoje strategije prodaje.

Funkcionalnosti web shop platforme:

 • jednostavna administracija za unos novih i izmjena postojećih proizvoda
 • SEO optimizacija
 • neograničen broj proizvoda, kategorija i varijacija
 • atraktivan i fleksibilan dizajn
 • pretraga proizvoda
 • filtriranje i sortiranje proizvoda
 • mogućnost postavljanja cijene dostave za različite regije
 • razni moduli i dodaci za dodatne funkcionalnosti
 • praćenje narudžbi i statistike
 • različiti načini plaćanja
 • mogućnost integracije Payment Gateway-a za sigurno kartično plaćanje
 • uvoz i izvoz proizvoda putem .CSV datoteke
 • praćenje statistike posjeta pomoću Google Analytics alata

CIJENA od 799 € (6020.07 HRK)

Banner s tekstom Povećajte svoju prisutnost na internetu s našim uslugama digitalnog marketinga

Marketing na društvenim mrežama

Kreiranje i vođenje profila vaše tvrtke na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, TikTok, You Tube, Google My Business.

Kreiramo personalizirane strategije prilagođene vašoj ciljanoj publici kako bismo povećali prepoznatljivost vaše marke i privukli nove klijente.

CIJENA od 149 € (1122.64 HRK) / mjesečno

Google Ads kampanje

Otvaranje Google Ads računa za oglašavanje, postavljanje i vođenje PPC kampanja na pretraživačkoj i prikazivačkoj mreži. Vaši oglasi se prikazuju prema ključnim riječima relevantnim za vašu djelatnost, a publiku možete ciljati prema interesima, geografskoj pripadnosti, dobi i spolu.

CIJENA POSTAVLJANJA KAMPANJE: od 100 € (753.45 HRK)

CIJENA MJESEČNOG VOĐENJA KAMPANJE: od 70 € (527.42 HRK) mjesečno


E-mail marketing

Newsletter je alat kojeg koriste tvrtke i ostale poslovne organizacije kako bi podijelile relevantne i korisne informacije s mrežom svojih kupaca odnosno pretplatnika putem e-maila.

 • izrada newslettera
 • vođenje e-mail kampanja
 • integracija obrasca za pretplatu na newsletter na vašu stranicu
 • detaljna statistika
 • automatizirane email poruke
 • responzivni dizajn predloška
 • upravljanje listom primatelja
 • izvješća

CIJENA od 70 € (527.42 HRK)

Cijena razvoja web stranica

Dodatne usluge

Višejezične internet stranice

Unos sadržaja na internet stranicu na dodatne jezike. Usluga prevođenja nije uključena u cijenu.

 • podešavanje jezičnih parametara
 • podešavanje strukture stranice za više jezika
 • unos hreflang atributa za jezike i geografsko ciljanje ovisno o jeziku korisnika
 • unos naslova, opisa, alt oznaka za svaki jezik

CIJENA

 • internet stranice od 150 € (1130.18 HRK) po dodatnom jeziku
 • web shopovi od 350 € (2637.08 HRK) po dodatnom jeziku

Održavanje web stranica

 • tehničko održavanje (ažuriranje sustava, ažuriranje dodataka, backup sadržaja i baze podataka)
 • ažuriranje sadržaja (unos novih materijala, promjene u tekstu, izmjene fotografija…)
 • pisanje novih tekstova za novosti / blog

CIJENA 20 € (150.69 HRK) / sat

Za klijente koji imaju potrebu za čestim održavanjem u ponudi imamo pakete s povoljnijim cijenama.

Sat / mj. Cijena
3 sata 50 €
5 sati 75 €
10 sati  130 €

Osiguravanje digitalne pristupačnosti

Digitalna pristupačnost je proces koji osigurava da i osobe s invaliditetom mogu bez prepreka pristupiti digitalnom sadržaju.

Pri izradi web stranice će se voditi računa da su dizajn, funkcionalnosti i sam sadržaj pristupačni svim korisnicima, uključujući osobama s invaliditetom prema WAI standardima.

Tijela javnog sektora dužna su prilagoditi mrežne stranice i programska rješenja Zakonu o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja. Ovdje možete pročitati smjernice za osiguravanje digitalne pristupačnosti.

Putem posebnog dodataka za WordPress posjetitelji će na jednostavan način:

 • promijeniti veličinu fonta
 • podesiti veličinu linije
 • promijeniti kontrast
 • koristiti čitljiv font
 • postaviti svijetlu pozadinu
 • koristiti način visokog kontrasta

Ovaj dodatak je uključen u cijenu izrade internet stranice za sva tijela javnog sektora.

Cijena razvoja web stranica

Akcijska ponuda

Pripremili smo pakete po posebnim akcijskim cijenama. Trenutno nudimo pakete za: oglašavanje privatnog smještaja, turističke agencije, agencije za nekretnine.

Web stranice za apartmane, vile i kuće za odmor Web stranice za agencije za nekretnine Web stranice za turističke agencije (izleti i transferi)
CMS sustav za samostalno upravljanje sadržajem CMS sustav za unos nekretnina CMS sustav za samostalno upravljanje sadržajem
Informacije o svakoj smještajnoj jedinici Napredna pretraga (po vrsti, lokaciji, cijeni i ostalim parametrima) Detaljan opis svakog izleta
Google Karta Jednostavan unos nekretnina Rasporedi
Foto galerije Integracija Google Karti i OpenStreetMap Formular za rezervacije
Višejezičnost Foto galerije Google karta
SEO optimizacija SEO optimizacija SEO optimizacija
Kalendar zauzetosti objekta Višejezičnost Višejezičnost
Povezivanje stranice s društvenim mrežama Uspoređivanje nekretnina Povezivanje stranice s društvenim mrežama
CIJENA od 399 € CIJENA od 599 € CIJENA od 749 €

 

Insieme j.d.o.o. nije u sustavu PDV-a sukladno čl.90.st.2 Zakona o PDV-u.

Često postavljana pitanja o cijenama izrade web stranica

Da li je SEO optimizacija uključena u cijenu?

U cijenu svih naših projekta je uključena onsite SEO optimizacija. Pojednostavljeno to obuhvaća prilagođavanje određenih elemenata na vašoj web stranici tako da tražilice mogu bolje razumjeti sadržaj i strukturu vaše web stranice.

Koja je cijena zakupa domene i hostinga?

Cijena zakupa .com, .net, .org i .eu domena je oko 10 €/ godišnje. Ukoliko želite .hr domenu informacije možete pronaći ovdje.

Cijena hostinga iznosi od 25 €  godišnje za pakete za SSD pakete s 3 GB prostora,  odnosno 7 € / mjesečno za NVMe paket s 15 GB prostora koji preporučujemo kod web trgovina.

Kako se vrši plaćanje za izradu web stranica?

50% iznosa plaća se avansno prije početka realizacije projekta odnosno instalacije sustava na naručiteljevom serveru. Preostalih 50 % se plaća po završetku projekta. Složenije projekte moguće je platiti po fazama razvoja.

Uključuje li cijena izrade web stranica održavanje?

Naši paketi za izradu web stranica obično uključuju osnovno postavljanje i prilagodbu web stranice. Održavanje, kao što su ažuriranja sadržaja, sigurnosne nadogradnje i tehnička podrška, može biti dodatna usluga koja se zasebno plaća.

Što obuhvaća usluga kreiranja sadržaja za web stranicu?

Usluga kreiranja sadržaja za web stranicu uključuje pisanje teksta, digitalnu obradu slika te njihovu optimizaciju. Mi vodimo brigu o postavljanju sadržaja na web stranicu, štedeći vam dragocjeno vrijeme.

Go to Top