Cijena izrade web stranica

Izrada web stranica može biti ključan korak za uspjeh vaše tvrtke ili projekta. Cijena izrade web stranica može značajno varirati ovisno o složenosti projekta, broju pod-stranica, korištenim tehnologijama i specifičnim zahtjevima svakog klijenta, ali ulaganje u kvalitetnu web stranicu donosi dugoročne koristi.

Sadržaj

Koliko košta izrada web stranica?

Kada se jednom odlučite za izradu novih ili redizajn postojećih stranica, sigurno vas zanima koliko to košta, odnosno koja je točna cijena izrade web stranica. Kod nas početna cijena za prezentacijske web stranice iznosi 499 €, za CMS web stranice 599 €, dok je cijena izrade web shopova od 799 €.

Izrada web stranica nema unaprijed definiranu cijenu jer se troškovi razlikuju ovisno o vašim specifičnim potrebama, a svaki projekt ima svoje posebne zahtjeve. Cijena ovisi o nekoliko faktora, među kojima su broj pod-stranica, značajke i dodatne opcije.

Na primjer, tvrtka s velikim brojem proizvoda će zahtijevati više rada u usporedbi s malim poduzetnikom koji tek započinje s poslovanjem. Zbog toga je logično da će i troškovi razvoja biti različiti za ova dva poslovna modela.

Prije nego što krenete s izradom, postavite si jasne ciljeve. Što želite postići s vašom web stranicom? Povećanje prodaje, poboljšanje brenda ili nešto treće?

Važno je odrediti ciljeve projekta i budžet kako biste mogli odabrati najbolje rješenje. Ovaj pristup će vam pomoći da bolje razumijete svoju ciljanu publiku i prilagodite sadržaj i karakteristike web stranice prema njihovim specifičnim potrebama.

Prvi korak u definiranju cijene za vaš web projekt je odrediti veličinu, odnosno koliko će pod-stranica projekt sadržavati, koja će biti njihova svrha i koliko vremena će biti potrebno za izradu.

Nakon što se utvrdi osnovna veličina projekta, sljedeće pitanje koje treba razmotriti su značajke. Hoće li web stranica imati složene funkcionalnosti poput web trgovine, rezervacijskog sustava ili članstva? Svaka dodatna stavka povećava složenost projekta i samim time i ukupne troškove.

Želite personaliziranu ponudu za izradu web stranica?

Slobodno nas nazovite na broj 091 300 30 12 i razgovarajte s nama. Također nas možete kontaktirati putem formulara ili e-maila kako biste otkrili što sve možemo napraviti za vas. Ako želite saznati više prije nego što zatražite ponudu, samo nastavite čitati!

Stvaranje atraktivnog sadržaja za web stranicu

Svi naši paketi uključuju potpunu brigu o vašoj internetskoj stranici i postavljanje sadržaja – to podrazumijeva pisanje teksta, obradu i optimizaciju slika za web. Samo nam pošaljite svoje materijale i fotografije putem e-maila, a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo. Tako možete uštedjeti vaše dragocjeno vrijeme koje biste inače potrošili na postavljanje sadržaja.

Ako nemate vremena za redovito ažuriranje sadržaja, nudimo i uslugu održavanja web stranica. Svi sadržaji će biti prilagođeni vašim specifičnim zahtjevima i željama te će biti ubačeni u moderno i pregledno dizajniranu web stranicu.

Također, možemo vam poslati anketu putem e-maila koju možete brzo ispuniti, a na temelju nje ćemo moći precizno odrediti cijenu.

Banner s tekstom Pristupamo svakom projektu s posebnom pažnjom i pažljivo slušamo vaše zahtjeve

Jedinstven pristup svakom klijentu

Želite li privući klijente i ostvariti prepoznatljivost na internetu? Web stranica je ključ za to!

Što nudimo?

Nudimo transparentnost s jasnim i fer cijenama, bez ikakvih skrivenih troškova. Individualni pristup je naša snaga – pažljivo slušamo vaše želje i potrebe te kreiramo web stranicu skrojenu baš za vas. Osim toga, garantiramo točnost, tako da će vaš projekt biti gotov na vrijeme, bez kašnjenja.

Zašto nas odabrati?

Usmjereni smo na vaš uspjeh jer želimo pomoći da ostvarite svoje poslovne ciljeve. Pouzdan smo partner koji drži do svojih obećanja, a naš cilj je da budete oduševljeni svojom novom web stranicom. Radujemo se suradnji!

Faktori koji utječu na cijenu izrade web stranice

Vrsta i veličina

Prva važna točka je vrsta web stranice koju želite izraditi. Napraviti HTML stranicu, jednostavan blog ili prezentacijsku internet stranicu bit će manje zahtjevno i stoga povoljnije u usporedbi s izradom složenog web shopa.

Cijena izrade web stranice također ovisi o broju pod-stranica koje želite imati. Manji siteovi s samo nekoliko pod-stranica bit će jeftinije, dok će za izradu nekoliko desetaka pod-stranica biti potrebno više vremena. U pravilu, sve agencije određuju cijenu prema broju pod-stranica na koje je potrebno postaviti materijale.

Kvalitetan web dizajn

Banner 75% korisnika ocjenjuje vjerodostojnost tvrtke na temelju dizajna web stranice

Dizajn ima ključnu ulogu u privlačenju korisnika i stvaranju prvog dojma jer gotovo 90% posjetitelja će napustiti web stranicu ako je korisničko iskustvo loše.

Profesionalan web dizajn osigurava odlično korisničko iskustvo i potiče posjetitelje na kupovinu. Unikatan dizajn, prilagođen vašem brendu, podiže njenu prepoznatljivost i vrijednost. No, kvalitetan i privlačan dizajn, posebice prilagođeni grafički elementi, zahtijevaju dodatni trud i resurse i samim time povećavaju i cijenu.

Responzivni web dizajn

Responzivni dizajn web stranica omogućuje prilagodbu stranice različitim veličinama ekrana. To znači da će dizajneri morati pažljivo planirati i prilagoditi različite verzije stranice za desktop računala, prijenosna računala, tablete i mobilne uređaje.

Iako to može povećati troškove dizajna i razvoja u usporedbi s klasičnim dizajnom, rezultat će biti poboljšan UX (korisničko iskustvo) i veći broj korisnika na različitim platformama.

SEO optimizacija

Banner s tesktom SEO optimizacija web stranica za poboljšanje vaše prisutnosti na internetu

Ako želite maksimalno iskoristiti svoju investiciju u izradu web stranica, preporučuje se dodavanje usluga optimizacije za tražilice – SEO. Kada rangirate na prvoj stranici rezultata pretrage na Googleu povećat ćete svoje konverzije i prihod jer čak 75% korisnika ostaje na prvoj stranici rezultata pretrage i ne gubi vrijeme na pretraživanje ostalih stranica.

Pisanje tekstova

Kada želite privući posjetitelje i zadržati njihov interes, važno je dobro napisati tekst. Kvalitetno napisani tekstovi ne samo da pružaju informacije o proizvodima ili uslugama vašoj ciljanoj publici, već također poboljšavaju SEO.

Da biste uspješno pisali tekstove, potrebno je razumijevanje ciljnog tržišta, ključnih riječi i optimizacije sadržaja za tražilice. Ovakav tekst pomaže ljudima da vam više vjeruju i potiče ih na akciju na vašoj stranici, što je zapravo vaš cilj.

Dodatne komponente

Postoji nekoliko različitih opcija koje mogu imati značajan utjecaj na ukupnu cijenu vaše internet stranice. Na primjer, online plaćanje, kalendar zauzetosti ili integracija chat servisa su samo neke od tih opcija. Važno je pažljivo razmotriti koje konkretne dodatne značajke su vam potrebne kako bi vaša stranica odgovarala vašim poslovnim potrebama i ciljevima.

Integracija CMS-a

Banner s tekstom CMS web stranice omogućuju korisnicima da se fokusiraju na stvaranje kvalitetnog sadržaja

Korištenje CMS-a poput WordPressa omogućava vlasnicima web stranica da brzo i lako ažuriraju svoj sadržaj. CMS olakšava upravljanje sadržajem bez potrebe za naprednim tehničkim znanjem. Cijena integracije CMS-a ovisi o platformi i složenosti, ali obično je pristupačna jer se većinom radi o besplatnom softveru.

Višejezičnost

Ako se odlučite za izradu web stranice s više jezika, morate biti svjesni da će to rezultirati većim troškom. Naime, za svaki jezik će biti potrebno izraditi prijevod i prilagodbu, što zahtijeva dodatno vrijeme i resurse. Stoga, ukupni trošak izrade internetske stranice će biti veći, ali će vam omogućiti da dosegnete veći broj korisnika i pružite im bolje iskustvo.

SSL certifikat

Postoji nekoliko ključnih elemenata sigurnosti web stranice, a jedan od njih je SSL certifikat. Cijena SSL certifikata može varirati ovisno o vrsti certifikata i pružatelju usluge. Za većinu internet stranica dostupni su besplatni SSL certifikati koji pružaju određenu razinu sigurnosti.

Međutim, mnoge tvrtke se odlučuju za plaćene SSL certifikate kako bi osigurale visoku razinu sigurnosti i povjerenje korisnika. Trošak za plaćene certifikate može se kretati od nekoliko desetaka do nekoliko stotina eura godišnje, ovisno o vrsti certifikata i razini osiguranja koju pružaju.

Cjenik web usluga 2024

Banner s tekstom 'Izrada jedinstvenih web stranica prilagođenih svakom klijentu'

Prezentacijske web stranice

Ako ne tražite česte promjene sadržaja, ova vrsta interent stranica je savršena za vas. One se obično se sastoje od 5-6 podstranica, uključujući Naslovnu stranicu, Proizvodi i/ili usluge, O nama i Kontakt.

Naša rješenja vam omogućuju da upoznate svoje klijente o uslugama i proizvodima koje nudite, a dizajn se može u potpunosti prilagoditi vašim zahtjevima.

Naša ponuda za izradu web stranica uključuje:

 • usluge pisanja i postavljanja tekstova
 • premium fotografije
 • digitalnu obradu i objavljivanje fotografija
 • SEO optimizaciju
 • dizajniramo prilagođene internet stranice prema vašim potrebama
 • responzivni dizajn
 • mobile-friendly stranice za pametne telefone
 • fleksibilan broj pod-stranica prema vašim zahtjevima
 • atraktivne foto galerije i slidere
 • pratimo statistike posjeta korištenjem Google Analytics alata
 • podršku za više jezika
 • izradu kontakt formulara
 • interaktivne Google karte
 • softver otvorenog koda
 • SSL certifikate za sigurnu komunikaciju na web stranici.

CIJENA od 499 €


CMS web stranice

Imate na raspolaganju platformu koja vam omogućuje da samostalno uređujete sadržaj vaše web stranice. Bez obzira na to želite li redovito ili povremeno ažurirati sadržaj, putem CMS-a možete jednostavno uređivati tekstove, dodavati slike ili objavljivati nove članke i vijesti.

Ovim dobivate odlično rješenje za vaše poslovne web stranice, blogove i internetske portale jer omogućuje da sami ažurirate sadržaje bez potrebe za programerskim znanjem. Također, CMS sustav vam pruža mogućnost upravljanja dodatnim opcijama kao što su uređivanje cijena, kalendara zauzetosti, web chata te upravljanje korisnicima i njihovim ulogama.

Nudimo niz usluga koji obuhvaćaju:

 • izrada i objava tekstova
 • premium fotografije
 • digitalna obrada i postavljanje fotografija
 • optimizacijaza pretraživače (SEO)
 • Dizajn prilagođen vašim specifičnim potrebama
 • responzivni dizajn
 • mobile-friendly stranice prilagođene za mobilne telefone
 • integracija s društvenim mrežama za interakciju s publikom
 • kreiranje atraktivnih galerija i slidera s fotografijama
 • kontakt obrazac
 • Google karte

Značajke CMS sustava:

 • jednostavan unos i upravljanje sadržajem
 • bez potrebe za redovitim održavanjem jer možete samostalno uređivati sadržaj
 • napredno upravljanje korisnicima i pristup različitim razinama administratorskih ovlasti
 • korisničko sučelje za jednostavno korištenje
 • fleksibilan broj pod-stranica prema vašim zahtjevima
 • rad sličan korištenju bilo kojeg programa za obradu teksta
 • velik broj razvijenih modula i dodataka za proširenje funkcionalnosti
 • napredno upravljanje medijskim datotekama
 • modul za blog ili vijesti za ažuriranje s najnovijim informacijama
 • mogućnost komentiranja od strane posjetitelja
 • podrška za više jezika
 • upotreba softvera otvorenog kod
 • osiguravanje SSL certifikata

CIJENA od 599 €


Web shopovi – internet trgovine

Naši sustavi za online prodaju proizvoda ili usluga omogućuju vam da imate potpunu kontrolu nad svojim poslovanjem. Zahvaljujući našim web shopovima baziranim na WooCommerce platformi, možete jednostavno upravljati akcijama, kuponima, načinima dostave i plaćanja.

Dodatno, nudimo vam napredne analitičke alate koji će vam pomoći da bolje razumijete svoje kupce i prilagodite svoje strategije prodaje.

Funkcionalnosti web shop platforme:

 • jednostavno upravljanje unosom i izmjenama proizvoda
 • SEO optimizacija za pretraživače
 • neograničen broj proizvoda, kategorija i varijacija
 • privlačan i fleksibilan dizajn
 • mogućnost pretrage proizvoda
 • filtriranje i sortiranje proizvoda
 • određivanje cijene dostave za različite regije
 • postavljenje stope poreza
 • razni moduli i dodaci za dodatne funkcionalnosti
 • praćenje narudžbi i statistike
 • različiti načini plaćanja
 • integracija Payment Gateway-a za sigurno kartično plaćanje
 • uvoz i izvoz proizvoda putem .CSV datoteke
 • praćenje statistike posjeta pomoću Google Analytics alata

CIJENA od 799 €

Banner s tekstom 'Povećajte svoju prisutnost na internetu s našim uslugama digitalnog marketinga'

Marketing na društvenim mrežama

Izrada i upravljanje profilom vaše tvrtke na društvenim mrežama poput Facebooka, Instagrama, TikToka, You Tubea, Google My Businessa kako biste povećali prepoznatljivost vašeg brenda i privukli nove klijente. Zahvaljujući nama, vaša tvrtka će postati primjetnija na društvenim mrežama te ćete privući nove klijente koji će se zainteresirati za vaše proizvode ili usluge.

CIJENA od 149 € / mjesečno (ovisno o broju društvenih mreža i broju objava tjedno)

Google Ads kampanje

Izrada Google Ads računa kako biste mogli postaviti i upravljati svojim PPC kampanjama na pretraživačkoj i prikazivačkoj mreži. Vaši oglasi će se prikazivati na temelju ključnih riječi koje su relevantne za vašu djelatnost, a imat ćete mogućnost ciljanja publike prema njihovim interesima, geografskoj lokaciji, dobi i spolu.

CIJENA POSTAVLJANJA KAMPANJE: od 100 €

CIJENA MJESEČNOG VOĐENJA KAMPANJE: od 70 € mjesečno


E-mail marketing

Newsletter je alat kojeg koriste tvrtke i ostale poslovne organizacije kako bi podijelile relevantne i korisne informacije s mrežom svojih kupaca odnosno pretplatnika putem e-maila.

 • izrada newslettera
 • vođenje e-mail kampanja
 • integracija obrasca za pretplatu na newsletter na vašu stranicu
 • detaljna statistika
 • automatizirane email poruke
 • responzivni dizajn e-mail predloška
 • upravljanje listom primatelja
 • izvješća

CIJENA od 70 €

Cijena razvoja web stranica

Dodatne usluge za web stranice

Višejezične internet stranice

Unos sadržaja na internet stranicu na dodatne jezike. Usluga prevođenja nije uključena u cijenu.

 • prilagođavanje jezičnih postavki
 • prilagođavanje strukture stranice za više jezika
 • dodavanje hreflang atributa za jezike i geografsko ciljanje prema jeziku korisnika
 • dodavanje naslova, opisa, alt oznaka za svaki jezik
Web stranice Web shopovi
1 dodatni jezik 150 € 400 €
2 dodatna jezika 350 € 700 €
3 dodatna jezika 450 € 900 €
4 dodatna jezika 550 € 1100 €
više od 4 dodatna jezika cijena po dogovoru cijena po dogovoru

Održavanje web stranica

 • tehnička podrška (ažuriranje sustava, ažuriranje dodataka, backup sadržaja i baze podataka)
 • ažuriranje sadržaja (unos novih materijala, promjene u tekstu, izmjene fotografija…)
 • kreiranje novih tekstova za novosti / blog

CIJENA 20 € / sat

Za klijente koji imaju potrebu za čestim održavanjem u ponudi imamo pakete s povoljnijim cijenama.

Sat / mj. Cijena
3 sata 50 €
5 sati 75 €
10 sati 130 €

Osiguravanje digitalne pristupačnosti

Digitalna pristupačnost je proces koji osigurava da osobe s invaliditetom mogu lako pristupiti digitalnom sadržaju bez ikakvih prepreka. Prilikom izrade web stranica, uzimaju se u obzir dizajn, funkcionalnosti i sam sadržaj kako bi bili pristupačni svim korisnicima, uključujući osobe s invaliditetom prema WAI standardima.

Tijela javnog sektora imaju obvezu prilagoditi svoje internet stranice i programska rješenja u skladu s Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja. Ako želite saznati više o smjernicama za osiguravanje digitalne pristupačnosti, možete ih pročitati ovdje.

Putem posebnog dodataka za WordPress posjetitelji će na jednostavan način:

 • promijeniti veličinu fonta
 • podesiti veličinu linije
 • promijeniti kontrast
 • koristiti čitljiv font
 • postaviti svijetlu pozadinu
 • koristiti način visokog kontrasta

Ovaj dodatak je uključen u cijenu izrade internet stranice za sva tijela javnog sektora.

Cijena razvoja web stranica

Akcijska ponuda

Pripremili smo pakete po posebnim akcijskim cijenama.
Trenutno nudimo pakete za: iznajmljivače privatnog smještaja, turističke agencije i agencije za nekretnine.

Web paket za apartmane, vile i kuće za odmor Web paket za agencije za nekretnine Web paket za turističke agencije (izleti i transferi)
CMS sustav za samostalno upravljanje sadržajem CMS sustav za unos nekretnina CMS sustav za samostalno upravljanje sadržajem
Informacije o svakoj smještajnoj jedinici Napredna pretraga (po vrsti, lokaciji, cijeni i ostalim parametrima) Detaljan opis svakog izleta
Google Karta Jednostavan unos nekretnina Rasporedi
Foto galerije Integracija Google Karti i OpenStreetMap Formular za rezervacije
Višejezičnost Foto galerije Google karta
SEO optimizacija SEO optimizacija SEO optimizacija
Kalendar zauzetosti objekta Višejezičnost Višejezičnost
Povezivanje stranice s društvenim mrežama Uspoređivanje nekretnina Povezivanje stranice s društvenim mrežama
CIJENA od 499 € CIJENA od 699 € CIJENA od 799 €

 

Insieme j.d.o.o. nije u sustavu PDV-a sukladno čl.90.st.2 Zakona o PDV-u.

Često postavljana pitanja o cijenama izrade web stranica