Mi smo tvrtka koja se bavi dizajnom i razvojem internet stranica s sjedištem u Splitu. Svojim klijentima nudimo različita rješenja kako bi omogućili njihovo prisustvo na internetu. Do sada Insieme je pomagao više desetaka malih i srednjih tvrtki, obrta i iznajmljivača privatnog smještaja u Hrvatskoj  i inozemstvu da dođu do novih klijenta putem interneta, a neke od naših radova možete pronaći ovdje.

S obzirom da se Internet svakodnevno razvija i mijenja, uvijek pratimo najnovije trendove u razvoju i dizajnu Internet stranica kako bi klijentima ponudili najbolje rješenje koje odgovara njihovim potrebama jer najimpresivnije web stranice imaju svoj korijen u pametnom dizajnu i potpomognute su s pravom tehnologijom.

U ponudi imamo čitav niz usluga koje će vam pomoći u izgradnji internet identiteta, povećati prodaju i promovirati vaš brend ili uslugu.

Internet usluge

  • Izrada web stranica – dizajn i razvoj kako jednostavnih internet stranica tako i naprednih CMS sustava za samostalno upravljanje sadržajem.
  • Responzivne web stranice – stranice napravljene u responzivnom dizajnu koji omogućava pregledavanje sadržaja na svim dijagonalama zaslona na desktop računalima, laptopima, tabletima i pametnim telefonima.
  • SEO Optimizacija – Prateći savjete vrhunskih svjetskih stručnjaka u području SEO optimizacije napravili smo projekte koji se nalaze u samom vrhu pretraživanja po zadanim ključnim riječima.
  • Marketing na društvenim mrežama – kreiramo sadržaje za dijeljenje putem društvenih mreža kako bi dodatno promovirali vaš proizvod ili uslugu.

  • Održavanje internet stranica – u ponudi imamo ažuriranje sadržaja na stranicama za sve one koji nemaju vremena sami to raditi kao i tehničko održavanje što uključuje ažuriranje sustava na nove verzije i backup sadržaja.
0 godina
iskustva
0
realiziranih projekata
0
domaćih i inozemnih klijenata

Ukoliko tek trebate po prvi put krenuti u postavljanje vašeg biznisa online ili želite unaprijediti postojeći tu smo za vas.

Saša Urličić, direktor