Izrada web stranica

Izrada web stranica Split

Izrada web stranica za sve koji žele da njihova tvrtka ili usluga budu dostupni 24/7 svojim klijentima.  Naš tim pravovremeno može ispuniti sve vaše zahtjeve, od ideje do najmanjeg detalja. Razvijete svoje poslovanje, budite prisutni na internetu!

Dizajn i izrada web stranica za poboljšanu online prisutnost

Insieme je agencija za izradu web stranica sa sjedištem u Splitu koja nudi vrhunska rješenja za poboljšanje prisutnosti vašeg poslovanja na internetu. Naša stručnost u praćenju najnovijih tehnoloških trendova osigurava da vaša ona bude moderna i privlačna.

S ponosom možemo reći da smo stekli iskustvo u ovoj industriji još od 2005. godine, što znači da već gotovo dva desetljeća uspješno surađujemo s našim klijentima kako bismo im pomogli ostvariti njihove ciljeve na internetu.

Kod nas, vaši zahtjevi su na prvom mjestu. Mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost u dogovorenim rokovima. Osim toga, naša podrška ne prestaje nakon završetka projekta. Kontinuirano pratimo performanse vaše internetske stranice i prilagođavamo strategiju kako bi ostala relevantna i konkurentna.

Ako želite istaknuti svoje poslovanje putem modernih, optimiziranih internet stranica, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se suradnji s vama kako bismo ostvarili vaše ciljeve i izdvojili vas iz konkurencije.

Zašto odabrati nas?

Na tržištu postoji mnogo agencija za razvoj i dizajn, ali odabirom nas dobivate partnera koji će posvetiti pažnju vašim ciljevima i pomoći vam postići željene rezultate.

To će vam omogućiti najveći povrat ulaganja u marketing. Mi shvaćamo kako vaša industrija radi i što želite postići. Zato ćemo vam ponuditi svježe ideje i prilagođene strategije kako biste ostvarili svoje ciljeve.

Naše projekte karakterizira visoka pozicija na Googleu, brzina učitavanja i pridržavanje web standarda.

Web dizajn

Izrada unikatne stranice za svakog naručitelja

Što se tiče web dizajna, izrađujemo jedinstvene web stranice prilagođene svakom klijentu koristeći Material Design komponente. Naša iskusna ekipa se trudi osigurati da vaša stranica ne samo da izgleda privlačno, već i da bude visoko funkcionalna i doprinese postizanju vaših poslovnih ciljeva.

Svaka web-lokacija koji izradimo koristi najnovije tehnološke inovacije i prakse kako bi bila brza, sigurna i prilagodljiva na različitim uređajima.

Koristimo open-source platforme za upravljanje sadržajem kako bismo smanjili vaše troškove i pružili veću fleksibilnost. Također dizajniramo internetska rješenja s raznim značajkama i funkcionalnostima kako bi potpuno odgovarala vašim potrebama.

S ponosom ističemo našu uspješnu suradnju s klijentima iz različitih industrija, uključujući turizam, sport, školstvo, zdravstvo i profesionalne usluge. No, naša strast i ekspertiza ne zaustavljaju se samo na tome.

Aktivno se posvećujemo izradi visoko prilagođenih web stranica za naše klijente, bez obzira gdje se nalazili, bilo to u Splitu, Hrvatskoj ili diljem svijeta.

Naša svrha je jednostavna – postaviti vašu tvrtku kao lidera u svojoj industriji i predstaviti vaš brend u najboljem mogućem svjetlu.

Kada surađujete s nama, možete očekivati kreativne i originalne dizajnerske prijedloge prilagođene vašem poslovanju i ciljnoj publici. Naša svrha je stvoriti internetsku stranicu koja će privući pozornost, biti intuitivna za navigaciju i pružiti izvanredno korisničko iskustvo.

Izrada web stranica po cijeni već od 399 €

Unaprijedite svoje poslovanje putem inovativnih internet stranica. Budite prisutni na internetu.

Naše usluge

Zašto je važna web stranica?

 • zbog svijesti o robnoj marki ili usluzi
 • zbog stvaranja novih kupaca
 • zbog održavanje kontakta s postojećim kupcima
 • zbog povećanja prodaje vaših proizvoda ili usluga
 • zbog poboljšanja korisničkog iskustva
Web dizajn

Dobar dizajn i struktura stranice kao ključ uspjeha

Održavanje povezanosti s klijentima danas predstavlja ključnu komponentu u razvoju poslovanja. Rastući broj potencijalnih klijenata koristi internet kako bi istražio nove proizvode i usluge, stoga je važno imati dobro dizajniranu i strukturiranu web stranicu koja će privući njihovu pažnju.

Web stranica služi kao središnje mjesto za sve aspekte online poslovanja. Ona omogućuje učinkovitiju administraciju, distribuciju, te dijeljenje raznolikih digitalnih sadržaja.

Nadalje, igra ključnu ulogu u poboljšanju ugleda vašeg poslovnog subjekta te izgradnji dubljeg odnosa s klijentima. Bez obzira jeste li tek započeli poslovanje, mijenjate svoj korporativni identitet ili lansirate novi proizvod ili uslugu, ona je ključna komponenta.

Ova platforma vam pruža mogućnost da detaljno informirate o svojim proizvodima i uslugama, pružite kontakt informacije, radno vrijeme, cjenovne informacije i ostale relevantne podatke. Ovo pomaže izgraditi povjerenje i značajno povećava vjerojatnost da će klijenti koristiti vaše usluge ili kupiti proizvode.

Značajno je i to da web stranica radi za vas čak i kad niste fizički prisutni. Kontinuirano informira posjetitelje o vašoj ponudi i djeluje kao prodajno osoblje koje neprestano radi, svakog dana. Ovaj pristupačan alat je ključan za svaki tip poslovanja i služi kao temelj za daljnje marketinške aktivnosti.

Ako se bavite e-trgovinom, one vam omogućuje online prodaju proizvoda, što može znatno povećati prihode i otvoriti vrata prodaji u drugim regijama ili čak inozemstvu.

Možete je usporediti s digitalnim brošurom koju možete ažurirati u stvarnom vremenu. Ako već imate bazu klijenata, omogućuje vam povezivanje s potencijalnim novim kupcima koji možda nisu svjesni vašeg postojanja, jer ljudi često prvo pretražuju internet kako bi pronašli ono što ih zanima.

Internet stranica je najbitniji alat svih marketinških aktivnosti tvrtke

Činjenica je da se više od 90% odluka o kupovini donosi nakon pretraživanja interneta. U današnjem vremenu, ako nemate web stranicu, propuštate značajan broj potencijalnih korisnika koji vas neće ni uzeti u obzir pri odabiru proizvoda ili usluga.

Ona predstavlja osnovu vaše online prisutnosti, te svaki sadržaj, oblik komunikacije ili oglas koji koristite trebao bi usmjeriti posjetitelje prema vašoj internet stranici.

Web-lokacija treba pružiti potencijalnim kupcima sve informacije o vašem brendu i ponuđenim proizvodima ili uslugama.

Web dizajn

Na taj način stvarate svoju bazu korisnika kojoj možete putem dobro osmišljenog sadržaja pružiti sve potrebne informacije o svim aspektima vašeg poslovanja.

S njom možete komunicirati s klijentima na novi način, pružajući im mogućnost postavljanja pitanja, slanja poruka i davanja povratnih informacija. To može značajno poboljšati vaše odnose s klijentima i povećati njihovo zadovoljstvo.

Ona je također izvrsna platforma za različite marketinške aktivnosti poput SEO optimizacije, društvenih medija i PPC oglašavanja. To vam omogućuje da dosegnete širu publiku i unaprijedite svoju marketinšku strategiju.

Internetska stranica je pristupačna i prilagođena različitim uređajima, što znači da su dostupne na desktop računalima, laptopima, tabletima i pametnim telefonima. To vam omogućuje da dosegnete što veći broj ljudi. Ako vaši konkurenti imaju site, a vi ne, to vas može staviti u nepovoljan položaj.

Ulaganje u kvalitetnu stranicu na internetu nužno za uspjeh u suvremenom poslovnom okruženju, a naša agencija za izradu web stranica može biti vaš ključni partner u ostvarivanju tih ciljeva.

Proces razvoja internetske stranice

 • prikupljanje informacija, odabir glavnih ciljeva i ciljane publike
 • dizajniranje, razvoj i unos materijala
 • testiranje
 • pokretanje
 • održavanje
Izrada web stranica

1. Prikupljanje informacija, odabir glavnih ciljeva i ciljane publike

Prije početka izrade, sa svakom zainteresiranom strankom, obavit ćemo konzultacije. Od Vas prikupljamo sve potrebne informacije, slike, kataloge i cjenike o proizvodima i uslugama. Zajedno s vama ćemo osmisliti vizualni identitet.

Ukoliko nemate već svoju osmišljenu ideju kako bi vaš projekt trebao izgledati mi Vam nudimo dizajnerska rješenja. Za vas ćemo osmisliti i kreirati prepoznatljiv web dizajn.

Naši klijenti su uključeni u sam proces izrade weba te u svakoj fazi projekta mogu pregledati ponuđeno rješenje. U dogovoru s klijentom rade se izmjene po pitanju dizajna i sadržaja.

 • Ova faza započinje istraživanjem za koga je projekt namijenjen, koji su ciljevi i koja je ciljana publika. U konzultacijama s naručiteljem odabrati ćemo najbolju strategiju za daljnji razvoj, te ćemo definirati cijenu projekta i rok izrade.
 • Dogovara se dizajn sitea, ovisno o njegovoj vrsti i ciljanoj publici. Već u ovoj fazi planira se SEO strategija za što bolje pozicioniranje u rezultatima pretraživanja. Istražuje je ciljana publika i koji su njihovi interesi. Odgovorom na ova pitanja pomoći će u odabiru najboljeg stila dizajna.
 • Unaprijed je potrebno je dogovoriti raspored svih pod-stranica i kategorija (sitemap).
 • Izrađuje se plan koje sve teme treba obuhvatiti i na koji način će sadržaj biti prezentiran korisnicima i „okvir“ koji predstavlja vizualni prikaz korisničkog sučelja.
 • Strukturom definiramo odnos između svih unutarnjih pod-stranica i/ili kategorija na vašoj web-lokaciji, koji treba omogućiti posjetiteljima da što jednostavnije dođu do željenih informacija.
 • Radi se istraživanje ciljane publike – koji su njihovi interesi, dob, spol. Određuje se koje su to ključne informacije koje bi mogle zanimati posjetitelje kako bi se one mogle istaknuti u prvi plan.

Koristeći sve ove informacije vrijeme je da ih obradimo i da se napravi detaljan plan.


2. Dizajniranje, razvoj i unos materijala

U ovoj fazi će vaša stranica dobiti svoj oblik – napraviti će se dizajn i prijelom, odabrati će se paleta boja. Stvara se vizualni koncept uključujući boje, fontove, fotografije i sve ostalo što će biti na intrnet lokaciji.

Postaviti će se logotip, kreirati izbornik, unijeti sav vizualni sadržaj (slike, tekstovi, video zapisi i katalozi). Obaviti će se SEO optimizacija postavljenih elemenata. U ovom koraku stvara se HTML, CSS i JavaScript koda i integriraju se sve funkcionalnosti koje su planirane u koraku planiranja.

Ova faza obuhvaća planiranje izgleda i funkcionalnosti, implementaciju dizajna i strukture, te unos sadržaja kako bi se projekt pripremio za objavljivanje i dostupnost korisnicima.

Tijekom ove faze klijenti mogu vidjeti proces dizajna i razvoja te zatražiti izmjene ukoliko je potrebno. Ukoliko se radi o redizajnu postojeće platforme sav proces će se raditi na testnom serveru.

Prvo se dizajnira predložak neke unutarnje stranice koji će se potom koristiti i na ostalim pod-stranicama. Komunikacija s klijentom je iznimno važna u ovom koraku kako bi napravili sve potrebne korekcije.

 • Dizajniranje – Slijedi izrada skice ili wireframea koji prikazuju osnovnu strukturu i raspored elemenata. To će vam pomoći u vizualizaciji kako će projekt izgledati prije nego što se krene u implementaciju.Nakon odobrenja wireframea, slijedi dizajniranje vizualnog izgleda. To uključuje izradu dizajna elemenata kao što su logotip, boje, tipografija, ikone i grafički elementi. Dizajniranje će biti usklađeno s brendom klijenta i pružiti atraktivan, intuitivan i korisniku prijateljski dizajn.
 • Razvoj – nakon što je dizajn odobren, dolazi faza razvoja. To podrazumijeva pretvaranje vizualnog dizajna u stvarnost putem kodiranja i programiranja. Ako se koristi CMS sustav kao što je WordPress instalirati ti će se i prilagoditi tema koja će omogućiti jednostavno upravljanje i unos sadržaja.
 • Unos materijala – Nakon završetka dizajniranja i razvoja, sljedeći korak je unos materijala. To uključuje dodavanje teksta, slika, videa, audio zapisa i drugih medija koji će obogatiti sadržaj. Sadržaj bi osmišljen i prilagođen ciljnoj publici. Tekst treba biti jasan, informativan i lako čitljiv. Slike i mediji trebaju biti optimizirani kako bi se osigurala brza učitavanja stranica. Konačni rezultat ove faze trebala bi biti potpuno funkcionalan, vizualno privlača i informativan web site spreman za objavljivanje nakon testiranja.

3. Testiranje

Nakon što je razvojna faza projekta gotova kreće se s testiranjem. Prije nego što vaša web stranica budu dostupna posjetiteljima još jednom će se pregledati svi materijali, obaviti će se testovi iz svih relevantnih preglednika (Google Chrome, Mozilla Firefox, MS Edge, Opera, Safari).

Provjerava se brzina učitavanja, testiraju se funkcionalnosti, interaktivnost, web.dev standardi i ostali aspekti.

Provjeriti ćemo kako vaša mrežna stranica izgleda i radi na različitim uređajima. Osigurajti ćemo da je site odgovarajuće prilagođen za mobilne uređaje kako biste omogućili pozitivno iskustvo korisnicima s različitih platformi.

Testirati će se responzivni dizajn na raznim uređajima i otkloniti eventualni nedostatci. Kada prođe testiranje isporučuje se klijentu na završni pregled.


4. Pokretanje

Ovo je trenutak kada je izrada web stranica gotova i nakon vašeg odobrenja postaje dostupna posjetiteljima diljem svijeta. Obavijesti će se internet pretraživači o njenom postojanju i postaviti poveznice s profila na društvenim mrežama.

U ovom koraku postaviti će se i Google Analytics alat za detaljno praćenje posjeta i integracija s Google Search Console.


5. Održavanje

Nakon što je projekt gotov, važno je održavati je kako bi se osiguralo da vaša internet stranica uvijek radi kako treba i da ostaje ažurna. Bez redovitog održavanja, ona može postati zastarjela, ranjiva na sigurnosne prijetnje, te dovesti do lošeg korisničkog iskustva.

Redovito ažuriranje sadržaja važno je kako bi se korisnicima pružile svježe informacije. To uključuje objavljivanje novih članaka, vijesti, proizvoda ili usluga, te mijenjanje ili brisanje zastarjelog sadržaja.

Sigurnost je od iznimne važnosti. Redovito ažuriranje CMS platforme, tema i dodataka može spriječiti ranjivosti koje zlonamjerni pojedinci mogu iskoristiti. Bez ažuriranja, mrežna lokacija postaje lak plijen za hakere.

Responzivni web dizajn

Responzivni web dizajn (RWD) je pristup prilikom izrade web stranica, kako bi se one mogle prikazivati na svim uređajima – stolnim računalima, laptopima, pametnim telefonima i tabletima.

Site napravljen u RWD tehnologiji adaptira raspored elemenata kako bi se prikaz prilagodio veličini zaslona pojedinog uređaja.

Primjerice na desktop računalima sadržaj može biti postavljen u nekoliko kolona jedna do druge.

Na mobilnim uređajima će se taj isti sadržaj prikazivati u kolonama jedna ispod druge.

Responzivni web dizajn na računalu, laptopu i mobitelu

Prednosti responzivnog dizajna

Responzivna stranica bi trebala odgovarati korisnikovom okruženju u vidu veličine i orijentaciji zaslona i platforme koja se koristim za pristup. RWD je fokusiran na pružanje prijatnog i intuitivnog iskustva za svakog posjetitelja na svim platformama.

Već je standardna praksa stvoriti dosljedno i prilagođeno korisničko iskustvo na svim uređajima – uključujući one koji tek trebaju biti proizvedeni. Bolje korisničko iskustvo znači veće konverzije i time rast poslovanja.

U današnje vrijeme kada preko 65% posjeta stiže s mobilnih uređaja. Broj korisnika interneta putem tableta i pametnih telefona je i u daljnjem porastu stoga je vrlo važno imati stranicu koja će biti pregledna na svim uređajima. S obzirom na sve veću popularnost mobilnih uređaja, responzivni dizajn omogućuje da se dosegne šira publika.

Budući da se one prilagođavaju različitim uređajima, korisnici mogu pristupiti bez problema putem mobilnih uređaja, povećavajući tako dostupnost i doseg. Projekti koje koriste ovakav pristup u pravilu imaju i bolji rezultat u pretraživačima, u odnosu na tradicionalne.

Responzivni dizajn ima pozitivan utjecaj na SEO jer svaka pod-stranica ima jedinstven URL i sadržaj koji se dijeli na svim uređajima. To olakšava tražilicama indeksiranje i rangiranje, što može poboljšati vidljivost i poziciju u rezultatima pretraživanja.

Često postavljana pitanja o izradi web stranica

Redizajnirate li postojeće web stranice?

Svakako, bilo da se radi o jednostavnom osvježenju ili kompletnom redizajnu. Prilagođujemo vaše web stranice, ažuriramo sadržaje, osvježavamo dizajn i navigaciju kako bi poboljšali izvedbu. Na taj način ćemo osigurati uspjeh novog projekta i povrat ulaganja.

Mogu li pratiti faze razvoja?

Da. Izradu web stranice radimo na vašem serveru i dobiti ćete pristupne podatke (korisničko ime i lozinku). Na ovaj način možete pratiti faze razvoja web stranice i sugerirati bilo kakve promjene. Ukoliko se radi o „custom“ dizajnu po narudžbi dobiti ćete prijedlog dizajna u PDF-u.

Možete li mi pomoći u pronalaženju fotografija za projekt?

Da, možemo pomaći u odabiru fotografija bilo s besplatnih servisa s stock fotografijama bili s komercijalnih.

Hoće li moje internet stranice biti prilagođene mobilnim uređajima?

Da. Prilikom izrade web stranica, koristimo responzivan dizajn kako bismo osigurali da se vaša web stranica pravilno prikazuje na različitim uređajima i ekranima, bez obzira na veličinu ekrana. Ovo je posebno važno jer ljudi koriste različite uređaje poput računala, tableta i pametnih telefona za pregledavanje interneta.

Da li mi možete otvoriti službenu e-mail adresu?

S vašim hosting paketom dobivate mogućnost kreiranja neograničenog broja e-mail adresa. Mi vam možemo otvoriti željene e-mail adrese i podesiti kvotu prostora u poštanskom sandučiću. Svi sandučići ulaze u kvotu ukupnog prostora vašeg hosting paketa.

Go to Top