Hotelski pružatelji usluga imaju bogatu i raznoliku ponudu specijaliziranih rješenja koja su prilagođena potrebama industrije ugostiteljstva. U skladu s tim, nude širok raspon inovativnih tehnoloških alata koji unapređuju iskustvo gostiju i olakšavaju operativne procese.

Među tim rješenjima ističu se moderni hotelski TV sustavi koji omogućavaju gostima pristup raznovrsnom sadržaju putem njihovih sobnih televizora. Također, pružaju pouzdanu internetsku povezanost za hotele i apartmane, osiguravajući da gosti uvijek ostanu povezani tijekom svog boravka.

Jedna od naprednih inovacija su hotelske aplikacije koje omogućavaju gostima jednostavan pristup informacijama o objektu, uslugama, okolnoj regiji te omogućuju brzu i praktičnu komunikaciju s osobljem hotela. Osim toga, sofisticirani satelitski sustavi osiguravaju bogat izbor TV kanala i zabave kako bi se gostima pružilo raznoliko iskustvo.

Sustavi za video nadzor postali su neizostavni za osiguravanje sigurnosti gostiju i osoblja. Ovi napredni sustavi omogućavaju nadzor javnih prostora te pružaju visoku razinu zaštite i nadzora.

Za ovaj konkretni projekt, tvrtka Insieme je izradila web stranicu temeljenu na WordPress platformi. Dizajn web stranice pažljivo je koncipiran kako bi odražavao osobnost i stil hotelskih sustava. Korišteni su privlačni vizuali, prilagođeni fontovi i paleta boja koja se usklađuje s brendingom projekta. Svaki detalj, od rasporeda elemenata do interaktivnih komponenti, odabran je s pažnjom kako bi korisnicima pružio ugodno iskustvo prilikom istraživanja stranice.

Osim estetskog aspekta, funkcionalnost web stranice također je od ključne važnosti. Navigacija je intuitivna, olakšavajući posjetiteljima pronalaženje informacija o hotelskim sustavima, njihovim uslugama i prednostima

Tehnologije: WordPress CMS, responzivni web dizajn, PHP, HTML, Fusion Builder