Nutrilux je stručno nutricionističko savjetovanje koje ima za cilj integraciju zdravih prehrambenih navika u životni stil pojedinca. Pružaju širok spektar usluga s fokusom na poboljšanje prehrambenih rutina i općeg zdravlja.

Jedna od ključnih usluga koje nudimo je antropometrijsko mjerenje i analiza sastava tijela. Ovaj pristup omogućava im detaljno razumijevanje tjelesne građe pojedinca, što pomaže u pružanju personaliziranih prehrambenih preporuka. Na temelju tih informacija, stručnjaci mogu pružiti ciljanu podršku u postizanju optimalne tjelesne mase i strukture.

Za našeg klijenta smo izradili web stranicu koristeći Avada temu i Fusion Builder. Kao osnovne tehnologije korištene su WordPress CMS, responzivni web dizajn, PHP, HTML i Fusion Builder.

WordPress CMS omogućuje jednostavno upravljanje sadržajem stranice, dok responzivni web dizajn osigurava da se stranica prilagodi različitim veličinama ekrana, pružajući korisnicima optimalno iskustvo bez obzira na uređaj koji koriste.

PHP i HTML su korišteni za implementaciju funkcionalnosti i strukture stranice, dok je Fusion Builder dodatno poboljšao proces izrade stranice omogućavajući vizualno uređivanje i postavljanje elemenata. Kombinacija ovih tehnologija omogućila je stvaranje moderne, funkcionalne i atraktivne web stranice koja će zadovoljiti potrebe i očekivanja našeg klijenta.

 

Tehnologije: WordPress CMS, responzivni web dizajn, PHP, HTML, Fusion Builder