Pomorsko učilište Atlantis

  • Pomorsko učilište Atlantis Split
Pomorsko učilište Atlantis

Atlantis pomorsko učilište, poznato po svojoj izvrsnosti u obuci pomoraca, sada ima svoju novu digitalnu adresu na internetu. Ova web stranica je izrađena u WordPress CMS-u i spaja estetiku s moćnim mogućnostima, što olakšava posjetiteljima pristup informacijama o različitim tečajevima, uključujući STCW, OPITO i mnoge druge.

Insieme je pažljivo obraćao pažnju na detalje kako bi stvorio platformu koja ne samo da privlači pažnju posjetitelja svojim atraktivnim izgledom, već i osigurava jednostavnu navigaciju i pristup relevantnim informacijama. Kroz integrirane obrasce za prijavu i upite, posjetitelji imaju mogućnost izravne interakcije s učilištem, olakšavajući tako komunikaciju i proces prijave.

Web stranica Atlantis pomorskog učilišta nije samo vizualno privlačna, već je i iznimno koristan alat za upravljanje informacijama. Zahvaljujući sustavu upravljanja sadržajem koji omogućuje jednostavno ažuriranje i prilagodbu, učilište može održavati svoje stranice uvijek svježima i relevantnima.

Ova internetska stranica je plod našeg rada i posvećenosti pružanju vrhunskih web rješenja. U suradnji s Atlantis pomorskim učilištem, ostvarili smo zajednički cilj – stvorili smo Internet stranicu koje odražava izvrsnost i strast prema pomorskom obrazovanju.

Tehnologije: WordPress, responzivni web dizajn, HTML, JavaScript

Detalji projekta

Go to Top